Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ταινία "Το αγόρι τρώει το φαγητό του πουλιού" με την Πατρινή Λ. Μπακλέση πάει Ρότερνταμ

Η ταινία "Το αγόρι τρώει το φαγητό ...

Το ιδιαίτερο φιλμ έχει πάρει πολύ θετικές κριτικές και αναμένεται με ενδιαφέρον από το σινεφίλ κοινό

Μετά τις βραβεύσεις του στα Κινηματογραφικά φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι, της Θεσσαλονίκης και άλλων, η πρώτη και ήδη πολυσυζητημένη ταινία του Έκτορα Λυγίζου, «Το Αγόρι Τρώει το Φαγητό του Πουλιού» συνεχίζει την φεστιβαλική της πορεία κάνοντας μια στάση στο 42ο Διεθνές Φεστιβάλ του Ρότερνταμ και το τμήμα «Bright Future».

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το συγκεκριμένο τμήμα αναζητά και προβάλλει ταινίες πρωτοεμφανιζόμενων ή ανερχόμενων δημιουργών, οι οποίοι και πρόκειται να αναδειχθούν σε ταλέντα τού αύριο.

Η ταινία, με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Γιάννη Παπαδόπουλο που έχει ήδη βραβευτεί για την ερμηνεία του, ακολουθεί έναν νεαρό όσο εκείνος περιπλανιέται μόνος στην Αθήνα, έχοντας χάσει τη δουλειά και το σπίτι του, προσπαθώντας να επιβιώσει δίχως να χάσει την αξιοπρέπειά του και προσπαθώντας να κρατήσει το καναρίνι του ζωντανό.

Στην ταινία που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον από το σινεφίλ κοινό κρατά ένα βασικό ρόλο και η Πατρινή Λίλα Μπακλέση, η οποία φοιτά στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου. Η ταλαντούχα Λίλα Μπακλέση έπαιξε σε αυτήν την ταινία όπως και στον «Παράδεισο» του Παναγιώτη Φαφούτη πριν περάσει στη δραματική σχολή του Εθνικού.

Συνέντευξη της 26χρονης πολλά υποσχόμενης ηθοποιού από την Πάτρα, φιλοξενεί στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος του, το The Best Magazine.

Το φεστιβάλ του Ρότερνταμ θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Ιανουαρίου ως τις 3 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture