Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έκθεση μικτής τεχνικής της ιατρού Ανναμπέλ Βασιλάκη με τίτλο «Γιαγιά, μου πήρες τοΝ espresso;»

Έκθεση μικτής τεχνικής της ιατρού Ανναμπ...

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 11-26 Ιανουαρίου

Μία ξεχωριστή ελληνίδα δημιουργός, η Ανναμπέλ Βασιλάκη, μας προσκαλεί στα εγκαίνια της προσωπικής της έκθεσης με τίτλο: «Γιαγιά, μου πήρες τοΝ espresso;» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2013, στις 9μ.μ., στον εκθεσιακό χώρο Παλίσσανδος (Ερμού 8, Πάτρα).

Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα έκθεση όπου η φαντασία, το χιούμορ και η αισιοδοξία, μέσα από το συνδυασμό παραδοσιακών τεχνικών με ανακυκλώσιμα υλικά, συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που αξίζει να δείτε!

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 11-26 Ιανουαρίου. Είσοδος ελεύθερη.

Σύντομο βιογραφικό

Η Ανναμπέλ Βασιλάκη είναι ιατρός στο επάγγελμα. Η μεγάλη της αγάπη για το κέντημα και τη ζωγραφική την έσπρωξε στο χώρο των εικαστικών και της διακόσμησης. Έτσι, παράλληλα με τις σπουδές της στην Ιατρική παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στο Innsbruck της Αυστρίας και φοίτησε στη Νέα Σχολή Τεχνών της Ζυρίχης. Επιπλέον, σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου στη σχολή Darmstadt της Γερμανίας.

Το κέντημα σε συνδυασμό με τη ζωγραφική αποτελεί τη νέα διάσταση της δημιουργικότητάς της. Υλικά ανακύκλωσης αποτελούν πηγή έμπνευσης και φαντασίας και συνδυάζονται με πινέλο και κλασική βελονιά κεντήματος όπως η σταυροβελονιά και το ανεβατό.

Ζει στην Πάτρα με τον άνδρα της και τα δύο της παιδιά.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture