Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 7 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 7 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Είναι λογικό το τελευταίο δεκαήμερο να βιώνετε έντονα άγχη, καθυστερήσεις αλλά και συγκρούσεις γύρω από οικονομικά θέματα, λόγω της δυσμενούς όψης Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα. Επίσης η όψη αυτή για λίγες ακόμα μέρες θα καθυστερεί και την εξέλιξη των σχεδίων σας – φανείτε υπομονετικοί κι ευέλικτοι.

Υδροχόος

Καθώς ο δυναμικός Άρης διατρέχει το ζώδιό σας, σχηματίζει εδώ και ένα δεκαήμερο μια αρκετά δύσκολη όψη με τον Κρόνο, η οποία φέρνει σκληρές κριτικές από άτομα εξουσίας, εμπόδια στα επαγγελματικά, κακό timing που κοστίζει, αλλά και συγκρούσεις στις οποίες κανείς δεν υποχωρεί. Για λίγες ακόμα μέρες, προσέξτε τα δυνατά σας θέλω και το εγώ.

Ιχθείς

Το δύσκολο τετράγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ταλαιπωρεί τον ύπνο σας εδώ και αρκετές μέρες. Εμπόδια ή καθυστερήσεις σε θέματα νομικά, σπουδών ή ταξιδιών. Ταυτόχρονα, είναι πιθανό να προκύπτουν ζητήματα απ’ το παρελθόν - όλος ο μήνας είναι περίοδος στην οποία κλείνετε κύκλους, για να ανοίξουν νέοι απ’ τον Φεβρουάριο.

Κριός

Μια επιβράδυνση ή σημαντικά εμπόδια στα σχέδιά σας βάζει εδώ και ένα δεκαήμερο περίπου η όψη Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα. Οικονομικές πιέσεις και αναγκαστικά έξοδα πιθανά. Ακόμα, δυσκολεύει τις φιλικές σχέσεις, στις οποίες μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις όπου κανείς δεν υποχωρεί. Μην είστε ανυπόμονοι.

Ταύρος

Το ζώδιό σας το ταλαιπωρεί αρκετά εδώ και μέρες το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου, το οποίο φέρνει εμπόδια στις σχέσεις και στα επαγγελματικά, ίσως συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, ενώ ταλαιπωρεί και την υγεία σας, πιθανόν με πόνους στα κόκαλα κλπ. Θα αρχίσει να εξασθενεί ωστόσο η επιρροή του από αύριο.

Δίδυμοι

Εργασιακές καθυστερήσεις, εμπόδια στη καθημερινότητα και ταλαιπωρίες σε σπουδές, νομικά θέματα και ταξίδια προκαλεί εδώ και αρκετές μέρες το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, το οποίο κορυφώνεται σήμερα. Μπορεί να έχετε και αρκετό φόρτο εργασίας, με έντονη κόπωση και ενοχλήσεις στο σώμα. Υπομονή και υποχωρεί η επιρροή του.

Καρκίνος

Οι επιθυμίες σας είναι πολύ δυνατές αυτή τη περίοδο, αλλά το τετράγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα βάζει ένα φρένο στη πραγματοποίησή τους. Εμπόδια στα ερωτικά, όπου μπορεί να νιώθετε ότι πέφτετε πάνω σε τοίχους. Άγχη και αυξημένες υποχρεώσεις στα οικονομικά αλλά και σε σχέση με τα παιδιά, για λίγες ακόμα μέρες.

Λέων

Άμεσα επηρεάζει το ζώδιό σας η δυσμενής όψη Άρη-Κρόνου, η οποία εδώ και ένα δεκαήμερο περίπου δοκιμάζει τις ψυχικές και σωματικές σας αντοχές. Συγκρούσεις και πείσματα σε προσωπικές, οικογενειακές σχέσεις και συνεργασίες, όπου κανείς δεν φαίνεται να υποχωρεί. Όμως από αύριο η σκληρή αυτή επιρροή θ’ αρχίσει να εξασθενεί.

Παρθένος

Οι τομείς της επικοινωνίας και της εργασίας ταλαιπωρούνται εδώ και αρκετές μέρες, λόγω της σκληρής όψης Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα. Έτσι μην απορείτε εάν έχετε σημαντικά εμπόδια ή καθυστερήσεις, όπως επίσης και αυστηρές κριτικές. Οι μετακινήσεις είναι πρόβλημα, για λίγες ακόμα μέρες. Συγκρούσεις με συγγενείς ή συναδέλφους.

Ζυγός

Οικονομικά κι ερωτικά παρουσιάζουν εμπόδια εδώ και ένα δεκαήμερο περίπου, λόγω της όψης Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα. Μπορεί η αδράνειά σας ή το κακό timing να κοστίζει στους παραπάνω τομείς, ενώ και η δημιουργικότητά σας δεν βρίσκει εύκολα διέξοδο. Ωστόσο από αύριο θα αρχίσουν να καλυτερεύουν τα πράγματα.

Σκορπιός

Ο πύρινος Άρης σχηματίζει δύσκολη όψη με τον αυστηρό Κρόνο στο ζώδιό σας, η επιρροή της οποίας εδώ και ένα δεκαήμερο βάζει φρένο σε σχέδια και στα θέλω σας. Κορυφώνεται σήμερα η όψη αυτή, ενώ για λίγες ακόμα μέρες προσέξτε τις συγκρούσεις με την οικογένεια, τα πείσματα γενικά, αλλά και την υγεία σας – πόνοι στα οστά πιθανοί.

Τοξότης

Θέματα απ’ το παρελθόν απαιτούν την επίλυσή τους αρκετά πιεστικά το τελευταίο δεκαήμερο, λόγω της γωνίας Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα. Μπορεί να είναι ζητήματα οικονομικά ή γραφειοκρατικά, ενώ και η επικοινωνία επηρεάζεται – για λίγες ακόμα μέρες προσέξτε την εριστικότητα αλλά και τα εμπόδια στις μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being