Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται ο Haig Yazdjian για μία live εμφάνιση στην "Πολιτεία" της Πάτρας

Έρχεται ο Haig Yazdjian για μία live εμφ...

Πρόκειται για έναν αξιόλογο καλλιτέχνη με καταγωγή από Συρία και Αρμενία που έχει συνεργαστεί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελένη Βιτάλη

Ο Haig Yazdjian, ένας δεξιοτέχνης μουσικός και ερμηνευτής (τραγουδά, συνθέτει και παίζει ούτι) αναμένεται να έρθει για ένα μοναδικό live στην Πάτρα, στον πολυχώρο Πολιτεία της Ακτής Δυμαίων στις 4 Ιανουαρίου 2013 στις 21.30.

Ο 53χρονος Haig Yazdjian έχει γεννηθεί στη Συρία και έχει Αρμένικες ρίζες ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελένη Βιτάλη αλλά και  ο Γιώτης Κιουρτσόγλου (ηλεκτρικό μπάσο) και ο Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά, τύμπανα). Με τους δύο τελευταίους έδωσε δύο συναυλίες την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στη σκηνή του Half Note στην Αθήνα.

Σε αυτές τις συναυλίες, είχε την ευκαιρία το κοινό να ακούσει αποκλειστικά και σε «πρώτη ακρόαση» και κάποια καινούρια κομμάτια που έχουν συνθέσει από κοινού και περιλαμβάνονται στο άλμπουμ που ετοιμάζουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Haig Yazdjian μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Ara Dinkjian είχαν εμφανιστεί στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς στις 26/11/2012 όπου τους συνόδεψαν οι άξιοι μουσικοί Σωκράτης Σινόπουλος - πολίτικη λύρα, Βαγγέλης Καρίπης - κρουστά και Γιάννης Κυριμκυρίδης - πλήκτρα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture