Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται ο Γιάννης Κότσιρας στην Πάτρα στις 5 Ιανουαρίου 2013

Έρχεται ο Γιάννης Κότσιρας στην Πάτρα στ...

Θα εμφανιστεί στον πολυχώρο Πολιτεία στην Ακτή Δυμαίων

Στην Πάτρα αναμένεται να εμφανιστεί για ένα μοναδικό live ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας. Μετά από μια σειρά πολύ πετυχημένων καλοκαιρινών συναυλιών, ο Γιάννης Κότσιρας συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και στις 5 Ιανουαρίου 2013 θα είναι στην Πάτρα, στον πολυχώρο «Πολιτεία» στην Ακτή Δυμαίων.

Ο συμπαθής τραγουδιστής παρουσιάζει μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, ένα «Μουσικό Κουτί» που περιέχει όχι μόνο γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια κομμάτια, αφού μετά από τέσσερα χρόνια ο Γιάννης ετοιμάζει ένα δικό του προσωπικό δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013.

Στην παρέα του βρίσκεται η Σαββέρια Μαργιολά αλλά και πέντε σπουδαίοι μουσικοί-συνεργάτες του Γιάννη που κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασης του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης.

Ο Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, στις κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός, στα τύμπανα και τα κρουστά ο Γρηγόρης Συντρίδης.

Ο Γιάννης Κότσιρας θα εμφανιστεί το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 στον Βόλο στο VOX ενώ μετά την Πάτρα ο τραγουδιστής έχει προγραμματίσει συναυλίες στις 11 Ιανουαρίου, στην Κύπρο, στην Αγία Νάπα – Aloft, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στη Λευκωσία – Red και το διήμερο 15-16/1 στην Λεμεσό.

Στην Πάτρα ο Γ. Κότσιρας είχε τραγουδήσει και τον περασμένο Ιανουάριο στην Ακτή Δυμαίων ενώ είχε έρθει και τον Φεβρουάριο του 2011 στα Αστέρια μαζί και με τον Δημήτρη Μπάση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture