Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με θέμα το βιβλίο έγινε στα Ροίτικα της Πάτρας

Μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με θ...

Την εκδήλωση διοργάνωσε η ομάδα εθελοντών πρόληψης εξαρτήσεων Βραχναιίκων-Παραλίας του Κέντρου Πρόληψης Αχαίας

«Οι χαμένες σελίδες», «Η παρέα του δάσους», «Το περιστέρι της ανακύκλωσης», «Η Χριστίνα και η παρέα της» ήταν οι τίτλοι που έδωσαν παιδιά και γονείς στα βιβλία που δημιούργησαν με βάση τους αγαπημένους τους ήρωες στη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης με θέμα το βιβλίο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 στον χώρο εκδηλώσεων «Δημήτρης Τσίγκας» στην παραλία Ροϊτίκων.

Στην εκδήλωση, που διοργάνωσε η ομάδα εθελοντών πρόληψης των εξαρτήσεων Βραχναιίκων-Παραλίας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας, συμμετείχαν 30 παιδιά ηλικίας από 5-12 ετών και 20 γονείς.

Στην συνάντηση τα παιδιά και οι γονείς τους, με αφορμή την συγκινητική ταινία “The flying books» είχαν την δυνατότητα να ευαισθητοποιηθούν για την αξία του βιβλίου στη ζωή μας, να δημιουργήσουν το δικό τους βιβλίο με τους αγαπημένους τους ήρωες, να ανταλλάξουν μεταξύ τους βιβλία και να μοιραστούν μαζί μας τις ευχές τους για την καινούργια χρονιά που έρχεται.

Η βραδιά έκλεισε γλυκά, με λουκούμια και ζαχαρωτά, ευγενική προσφορά από τις βιομηχανίες «Κούλου», «Σκιαδαρέση» και «Κοκκώτη».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του αντιδημάρχου για θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχναιίκων και Παραλίας, Γιώργο Σιγαλό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture