Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους το παιδικό φιλμ της Ντίσνει "Ραλφ, Η Επόμενη πίστα"

Έρχεται τα Χριστούγεννα στους κινηματογρ...

Η τρισδιάστατη ταινία στις ΗΠΑ έχει ήδη "σκίσει" εμπορικά και έχει πάρει καλές κριτικές

Ανήμερα τα Χριστούγεννα θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες (αναμένεται και στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα) η νέα παιδική τρισδιάστατη ταινία κινουμένων σχεδίων της εταιρείας Ντίσνει «Ραλφ, Η Επόμενη Πίστα-Wreck-It Ralph» που έχει ήδη ντεμπουτάρει στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες με τις εισπράξεις ως τώρα να έχουν ξεπεράσει τα 230 εκατομμύρια δολάρια.

Η ιστορία που περιγράφει το χαριτωμένο φιλμ που πήρε και θετικές κριτικές στις ΗΠΑ, κυκλοφορεί στα ελληνικά, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο ενώ η εταιρεία διανομής Feelgood Entertainment διοργανώνει αβάντ πρεμιέρ της ταινίας (σε 3D), στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 22/12/2012, στο Village World στο The Mall Athens.

Ο κεντρικός χαρακτήρας ο Ραλφ, είναι ο ήρωας ενός βιντεοπαιχνιδιού που βαρέθηκε να είναι πια κακός και αναζητά να αλλάξει τον ρόλο του. Το στούντιο της Disney με την σπουδαία παράδοση στις παιδικές ταινίες και ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης Rich Moore (The Simpsons) εμπνέονται από τον μικρόκοσμο των video games και παρουσιάζουν την ταινία «Ραλφ, Η Επόμενη πίστα» που είναι μια απολαυστική κωμωδία κινουμένων σχεδίων με πρωτότυπο σενάριο, δυνατούς χαρακτήρες και πολλές διασκεδαστικές και πανέξυπνες αναφορές στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Ο Ραλφ γνωστός ως Καταστροφέας είναι κακός ή τουλάχιστον έτσι του επιβάλλει ο άχαρος ρόλος που παίζει εδώ και δεκαετίες σ’ ένα κλασικό πια video game. Απέναντί του έχει τον καλό της υπόθεσης, τον Fix-It Felix που τον επισκιάζει σε εκνευριστικό βαθμό. Όταν ο Ραλφ αποφασίζει ότι βαρέθηκε να παίζει τον κακό, παίρνει την κατάσταση στα  στιβαρά του χέρια και ξεκινάει μια περιήγηση σε όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Σκοπός του είναι να αποδείξει ότι έχει όλα τα φόντα για να είναι κι αυτός ήρωας. Από τους καλούς.

Στη διαδρομή του, από video game σε video game διαφορετικής γενιάς, θα συναντήσει τη σκληροτράχηλη Sergeant Calhoun, αλλά και την απροσάρμοστη και εριστική Vanellope von Schweetz, ενώ κάποια στιγμή θα απελευθερωθεί ένας θανάσιμος εχθρός που απειλεί όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Θα προλάβει άραγε ο Ραλφ να αποδείξει ότι είναι ήρωας πριν ανάψει το Game Over;

Στην πρωτότυπη αγγλική κόπια ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών Τζον Σι Ράιλι, Σάρα Σίλβερμαν, κ.α. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η 52η ταινία κινουμένων σχεδίων της Ντίσνει και στοίχισε σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στα 150 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture