Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκινούν το Σάββατο 15/12 στο Αίγιο οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αιγιαλείας

Ξεκινούν το Σάββατο 15/12 στο Αίγιο οι Χ...

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν την έκθεση "Τα μαγικά συρτάρια" και πολλά χάπενινγκ

Με μια όμορφη γιορτή για μικρούς και μεγάλους που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα αυτού του Σαββάτου 15 Δεκέμβρη στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου θα γίνει η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Αιγιαλείας.

Όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας Τα Νέα της Αιγιάλειας, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης «Τα Μαγικά Συρτάρια». Πρόκειται για μία έκθεση παλιών φιλοτεχνημένων συρταριών που θα φιλοξενηθεί στην Αιγιάλεια με πρωτοβουλία της ΔΗΚΕΠΑ και σε συνεργασία με τη δράση Ελληνίδων Bloggers.

Εθελοντές από την Αιγιάλεια καθώς και από άλλα μέρη της Ελλάδας ένωσαν τη φαντασία τους, τη δημιουργικότητά τους και με κοινό στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο δημιούργησαν δεκάδες συρτάρια τα οποία θα πωληθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στις 7:15 του Σαββάτου θα ακολουθήσει μουσικοφιλολογική βραδιά - αφιέρωμα με τίτλο "Τα ήθη και τα έθιμα των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων".

Η παραπάνω εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση της «Ιονίου Βιβλιοθήκης» της Ορχήστρας «Μουσική Οδύσσεια»και της ΔΗΚΕΠΑ (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας).

Ο δήμαρχος Αιγιάλειας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Βασιλική Ψυχράμη και τα μέλη της Κοινωφελούς Επιχείρησης καλούν όλους τους Αιγιαλείς να παραστούν στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Επίσης ενημερώνουν ότι η έκθεση των φιλοτεχνημένων συρταριών θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 15 έως τις 23 Δεκέμβρη, καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5 έως τις 7:00. Τα Σαββατοκύριακα η έκθεση θα είναι επισκέψιμη από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture