Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών για την ενίσχυση της Κίνησης "Πρόταση" ξεκινά στην Πάτρα

Ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών για την...

Θα εγκιανιαστεί την Πέμπτη 13/12 στις 20.30 στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά

Μία ξεχωριστή ομαδική έκθεση θα εγκαινιαστεί αυτή την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, στις 20:30 στην αίθουσα των Παλαιών Δημοτικών Λουτρών στην οδό Δημητρίου Γούναρη και Καρατζά στην Πάτρα.

Την έκθεση που θα διαρκέσει έως και τις 21 Δεκεμβρίου, διοργανώνουν η Ένωση Εικαστικών Πάτρας σε συνεργασία με την Κίνηση «Πρόταση», υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

Το αξιοσημείωτο είναι τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων που προσφέρουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες θα διατεθούν στην Κίνηση «Πρόταση» (οδός Σαρανταπόρου 20, Πάτρα) για την ενίσχυση των προγραμμάτων πρόληψης των εξαρτησιογόνων  ουσιών και συμπεριφορών, που υλοποιούνται από την «Πρόταση» εδώ και 25 χρόνια στην Πάτρα.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες, στις 7/12, η Πρόταση διοργάνωσε με επιτυχία συναυλία στο γήπεδο του Απόλλωνα με τους τραγουδοποιούς Νίκο Πορτοκάλογλου και Φίλιππο Πλιάτσικα.

Σχετικά με το περιεχόμενο της έκθεσης και τους συντελεστές της αναμένεται να δοθεί και συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 12/12 στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ όπου θα παραστεί και θα μιλήσει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Νίκος Μακρής.

Οι καλλιτέχνες που θα εκθέσουν έργα τους είναι οι εξής, Ανδρουτσάκης Στάθης, Αντωνέλλος Μιχάλης, Αραπάκου Δώρα, Βανταράκη Χρυσάνθη, Γεωργοπούλου Ελένη, Γιαννοπούλου Δώρα, Γιαννούλη Χαρά, Γρίβα Αντωνία, Θεμιστοκλέους Ελωίζος, Καλύβα Βάνα, Καπλάνη Βικτώρια, Κασπίρης Ανδρέας, Κηλίφη Μαρία, Κουτσούκης Χρήστος, Λυμπεράτος Ανδρέας, Μαλτέζου Ανδριάνα, Μαρινοπούλου Μαρίζα, Ντε  Μαρτίνο Αλέξανδρος, Παντελής Διονύσιος, Πήττα Άννα, Πρέσσας Νίκος, Σπύρου Βασιλική, Στεφανίδη Χρύσα, Φίλιου Ιωάννα, Φιλιππούση Βιργινία, Φιόρος Γεράσιμος, Χατζήπαπας Αριστομένης και Χάχαλη Ευθαλία.

Η Έκθεση θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012.

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινά,     10:00 – 13:00 και 18.00-21.00 και ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ     11:00 – 14:00.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture