Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Πώς να Σε δω"- Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Παράσταση της Χριστιανικής Στέγης Πατρών

"Πώς να Σε δω"- Χριστουγεννιάτ...

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

Οι νέοι των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων (ΧΜΟ) της Χριστιανικής Στέγης Πατρών με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων διοργανώνουν για  μία ακόμα χρονιά την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση.

Συνεχίζοντας τον επιτυχημένο θεσμό της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της Χριστιανικής Στέγης, οι Νέοι των ΧΜΟ ετοιμάζουν και σας καλούν με εξαιρετική τιμή και χαρά, σε μια  πραγματικά αξιόλογη θεατρική παράσταση.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012  στις 6:30 το απόγευμα στη κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών στην οδό Παντανάσσης 61 στο κέντρο της Πάτρας.

Στην φετινή γιορτή τα παιδιά των Χ.Μ.Ο. θα παρουσιάσουν μια πρωτότυπη Θεατρική Παράσταση που αναφέρεται στην αναζήτηση του αληθινού προσώπου του Χριστού μας και στο τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την παρουσία του Θεανθρώπου στη σύγχρονη κοινωνία μας.

Ο τίτλος της θεατρικής παράστασης είναι "Πως να Σε δω".

Η παράσταση αποτελείται από τέσσερες σπονδυλωτές ιστορίες που μέσα από αφήγηση, θεατρικά δρώμενα, μουσική και τραγούδια με συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, μας παρουσιάζει το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων που δεν είναι άλλο από το πώς βιώνουμε τη παρουσία του Χριστού στη ζωή μας.

Η Είσοδος όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις της Χριστιανικής Στέγης είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture