Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

«Διπλό» με 10 παίκτες πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Κέρκυρα

«Διπλό» με 10 παίκτες πήρε ο ΠΑΣ Γιάννιν...

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου επιβλήθηκε με 2-0

«Κακή παρένθεση» αποδείχθηκε για τον ΠΑΣ Γιάννινα η ήττα της περασμένης Δευτέρας από την ΑΕΚ. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου επιβλήθηκε με 2-0 στην Κέρκυρα της τοπικής ομάδας, αν και από το 56ο λεπτό αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Τάσου Πάντου.

Για 7ο διαδοχικό ματς έμεινε χωρίς νίκη η ομάδα του Ακη Μάντζιου, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά στο σπίτι της. Αντίθετα για τους Γιαννιώτες ήταν το τρίτο «διπλό» σε 7 ματς μακριά από τους «Ζωσιμάδες» και με 21 βαθμούς συγκομιδή μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα της Ηπείρου δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί τίποτα καλύτερο.

Ο τραγικός αγωνιστικός χώρος οδήγησε το διαιτητή Κομίνη στη διακοπή του ματς δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά, η αναμέτρηση - αν και δεν θα έπρεπε - συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά, με τον ΠΑΣ μεγάλο νικητή.

Ο Λίλα στο 49΄ άνοιξε το δρόμο για το «τρίποντο» και παρά την αποβολή του Τάσου Πάντου λίγο πριν τη συμπλήρωση του 60ου λεπτού, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ντε Βινσέντι στο 63΄ και «καθάρισαν» το παιχνίδι. Οι πολλές απουσίες που είχε η Κέρκυρα επηρέασαν σημαντικά την απόδοσή της και, πλέον, οι «Φαίακες» θα πρέπει να εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους στο δεύτερο γύρο για να παραμείνουν στα «μεγάλα σαλόνια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports