Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιώργος Ζευγώλης: "Θα συναντήσω δύο παλιούς καλούς φίλους στην Πάτρα"

Γιώργος Ζευγώλης: "Θα συναντήσω δύο...

Τους Νίκο Βετούλα και Γιάννη Μολφέτα

Ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 7 το απόγευμα τον Ηλυσιακό για την 8η αγωνιστική της Α1 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών. Ο προπονητής του Ηλυσιακού Γιώργος Ζευγώλης τόνισε:

"Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα, ιστορική και ειλικρινά είναι ένα ματς που περιμένω με ανυπομονησία, αφού θα συναντήσω δύο παλιούς, καλούς φίλους, όπως ο Νίκος Βετούλας και ο Γιάννης Μολφέτας. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλύτερα απ΄ότι κόντρα στον Πανιώνιο.

Τα παιδιά βρίσκονται σε διαδικασία προσαρμογής στο δικό μου στιλ παιχνιδιού και η αντίδραση τους σε μία έδρα όπως η Πάτρα, που είναι πάντα γεμάτη, καθώς οι Πατρινοί αγαπάνε το μπάσκετ, θα αποτελέσει για μας τεστ για τη συνέχεια. Θέλω να αποβάλλουμε το άγχος του πρέπει και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Από την πλευρά των παικτών ο Αλέξης Σπανός δήλωσε: "Η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης. Παρότι είμαστε καλή ομάδα δεν το έχουμε δείξει έως τώρα και αυτό μας προκαλεί εκνευρισμό.

Είχαμε χρόνο και δουλέψαμε με το νέο κόουτς πάνω στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει στην ομάδα. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα από το ματς με τον Πανιώνιο, μέσα σε μία δύσκολη έδρα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports