Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O Παύλος Χαικάλης ανακηρύχθηκε σε επίτιμο μέλος της Πατρινής θεατρικής ομάδας των "Υποκριτών"-Δείτε φωτό

O Παύλος Χαικάλης ανακηρύχθηκε σε επίτιμ...

Για τον δημοφιλή ηθοποιό μίλησε η καλή του φίλη, δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου

Στην Πάτρα, την πόλη όπου πέρασε τα μαθητικά και νεανικά σπουδαστικά του χρόνια, βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός και βουλευτής πλέον των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαικάλης την περασμένη Δευτέρα 26/11/2012 μετά από πρόσκληση που του απεύθυνε ο ερασιτεχνικός θίασος των Υποκριτών.

Ο Παύλος Χαικάλης ανακηρύχθηκε σε επίτιμο μέλος του ταλαντούχου θιάσου των «Υποκριτών» στον πολυχώρο Πολιτεία, δυο μέρες πριν την αποχαιρετιστήρια παράσταση του διασκεδαστικού και ξεκαρδιστικού έργου «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», που ανέβασαν και παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία οι «Υποκριτές» από τις 8 έως και τις 28/11.

Οι  συντελεστές του έργου λοιπόν που είχαν συναντηθεί στο Φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων στην Καρδίτσα με τον Παύλο Χαικάλ, ο οποίος έκτοτε δήλωσε θερμός υποστηρικτής τους, τίμησαν τον γνωστό και αγαπητό πρωταγωνιστή, ο οποίος στη συνέχεια παρακολούθησε με φίλους του την παράσταση.

Την τιμητική εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας, δημοσιογράφος και μουσική παραγωγός Ρούλα Κωστακοπούλου ενώ κατόπιν προβλήθηκε βίντεο- αφιέρωμα που ετοίμασε ο Σπύρος Ματθαιόπουλος, διανθισμένο με σχόλια από τους Πατρινούς φίλους του Παύλου Χαικάλη και συγκεκριμένα τους Νατάσα Ράγιου, Αλέκα Γεωργοπούλου και Σταύρο Φλωρόπουλο.

Η καλή του φίλη δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Αχαΐας, Νατάσα Ράγιου μίλησε για τον Παύλο Χαικάλη αναφέροντας διάφορα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την καλλιτεχνική διαδρομή του ηθοποιού και την πολύχρονη φιλία τους.

Την τιμητική πλακέτα έδωσε στον Παύλο Χαικάλη το νεότερο σε ηλικία μέλος της ομάδας Νίκη Ρούντου, ενώ μετά το τέλος της παράστασης η παρέα δείπνησε στο "BBKing". Την ατμόσφαιρα ομόρφυναν όχι μόνο το μενού της βραδιάς, αλλά και τα κολακευτικά σχόλια του τιμώμενου για την παραγωγή και οι παραινέσεις του προς τα μέλη της ομάδας να συνεχίσουν την καλλιτεχνική τους προσπάθεια.

Η καληνύχτα γλυκάθηκε μάλιστα από την τούρτα - έκπληξη με φωτογραφίες από παραστάσεις του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος την έκοψε τραγουδώντας "α καπέλα" το αγαπημένο του τραγούδι «Θα πιω απόψε το φεγγάρι» του Μίμη Πλέσσα. Η «μαύρη» κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου ανέβηκε με επιτυχία στο θέατρο Πολιτεία από τις 8 έως και τις 28 Νοεμβρίου.

Το Δ.Σ. και τα μέλη των Υποκριτών ευχαριστούν δημοσίως τους χορηγούς επικοινωνίας, τους μεγάλους και μικρούς χορηγούς και όλους τους φίλους και συμπολίτες οι οποίοι στήριξαν με κάθε τρόπο την προσπάθειά τους.

 

Ο Παύλος Χαικάλης με τον Δημήτρη Πολίτη και τη Ρούλα Κωστακοπούλου.

Ο Παύλος Χαικάλης με τον Δημήτρη Πολίτη ...

Ο Παύλος Χαικάλης με τον Δημήτρη Πολίτη και τη Ρούλα Κωστακοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture