Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χριστουγεννιάτικη βιβλιοπαρουσίαση από τη συγγραφέα Αναστασία Ευσταθίου στο Αίγιο

Χριστουγεννιάτικη βιβλιοπαρουσίαση από τ...

Η εκδήλωση θα γίνει στις 8/12 στο χώρο συναντήσεων της εθελοντικής ομάδας «Διέξοδος», παράπλευρα του ιερού ναού Αγ. Παντελεήμονα στο γειτονικό Αίγιο

Μια διαφορετική παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου παιδικού βιβλίου «Χριστούγεννα στη Γελανδία» εκδ. Λιβάνη από τη συγγραφέα Αναστασία Ευσταθίου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:00 στο χώρο συναντήσεων της εθελοντικής ομάδας «Διέξοδος», παράπλευρα Ι. Ναού Αγ. Παντελεήμονα  στο γειτονικό Αίγιο (είσοδος από Κλ. Οικονόμου).

Στην εκδήλωση που αναμένεται να βάλει τον κόσμο στο πνεύμα των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που έρχονται, θα συμβούν όπως υπόσχονται οι διοργανωτές μαγικά πράγματα.

Θα ξεπηδήσει από τις σελίδες του βιβλίου ο φούρναρης με τα αγαπουλίνια, τα διάσημα φρουτάκια του δάσους της αγάπης και θα ξεσηκώσει τα παιδιά να τα στολίσουν και… να τα φάνε, μέρες γιορτινές που είναι, γιατί οι δύστυχοι καιροί χρειάζονται γέλιο, χαρά, προσφορά και πολύ αγάπη.

Την εκδήλωση διοργανώνει η «Διέξοδος», εθελοντική ομάδα πρόληψης Αιγίου, του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας με τη στήριξη του Δήμου Αιγιαλείας.

Για να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Πηνελόπη Κεπενού  στα τηλέφωνα: 26910 61313 (πρωινές ώρες), 6973343956.

Η εκδήλωση παρέχεται δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται να φέρει ο κόσμος είναι το χαμόγελο και τη διάθεσή για παιχνίδι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture