Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Sold out η συναυλία του Sivert Hoyem στην Αθήνα-Στην Πάτρα στις 28 Νοεμβρίου

Sold out η συναυλία του Sivert Hoyem στη...

Η φωνή των θρυλικών Madrugada θα πραγματοποιήσει 5 συνολικά live σε ισάριθμες πόλεις της Ελλάδας

Προπωλημένα είναι ήδη όλα τα εισιτήρια (sold out) για τη συναυλία που θα δώσει στην Αθήνα, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, στην πλατεία Καρύτση, ο Νορβηγός Sivert Høyem, πρώην μέλος των Madrugada.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών, σχεδόν μια εβδομάδα πριν από την 29η Νοεμβρίου, την βραδιά που η βαθιά, τρυφερά στοιχειωμένη φωνή του Sivert Høyem θα ταξιδέψει το κοινό μέσα στην ιστορική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός (στην ίδια αίθουσα που πρωτοτραγούδησε ο θρύλος Μαρία Κάλλας), στην αίθουσα που διάβασαν τα ποιήματά τους ο Παλαμάς και ο Δροσίνης, και τα εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη συναυλία του Sivert Hoyem έχουν ήδη εξαντληθεί!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νορβηγός ροκ καλλιτέχνης στο πλαίσιο της ευρωπαικής περιοδείας του «Autumn in Arcadia» επισκέπτεται εκ νέου την χώρα μας ξεκινώντας από την Πάτρα όπου θα εμφανιστεί την ερχόμενη Τετάρτη 28/11 στις 20.00 στον πολυχώρο «Πολιτεία» της Ακτής Δυμαίων. Μετά την Αθήνα ο Hoyem θα δώσει συναυλίες την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στη Λάρισα (Stage Club), το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Γαία Live) και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 στα Ιωάννινα (Boxx).

Για τη συναυλία της Αθήνας οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 20:30 ενώ η μουσική βραδιά θα ξεκινήσει στις 20:45 με ένα καλεσμένο έκπληξη. Αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας, η δράση θα μεταφερθεί στο μπαρ ΧΡΗΣΗ, όπου ο Sivert Høyem θα συναντήσει τους φίλους του!

Ο Sivert Høyem συγκινεί το κοινό από την εποχή των Madrugada ως σήμερα με την ευθύτητα, το βάθος της μουσικής και της σκέψης του, την ευκρίνεια της αντίληψης του, την τρυφερότητα της μοναδικής εσωτερικής φωνής του.

Ο αγαπημένος τροβαδούρος του Ελληνικού κοινού, έρχεται στη χώρα μας με την αφορμή της κυκλοφορίας της νέας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο "Long Slow Distance", την οποία και θα μπορούν να αποκτήσουν οι θαυμαστές του στα σημεία της εμφάνισης του.

Το «Long Slow Απόσταση» είναι το 4ο στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε ο Sivert Høyem.»Αυτό το άλμπουμ με αντιπροσωπεύει ως άνθρωπο περισσότερο από οποιαδήποτε προηγούμενη δουλειά μου», έχει πει ο ίδιος χαρακτηριστικά ενώ για την Ελλάδα δήλωσε ότι την τελευταία φορά που ήρθε εδώ, συνάντησε μεγάλη οργή και απογοήτευση.

Το άλμπουμ «Long Slow Distance» σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην μουσική εξέλιξη του Sivert Høyem. «Οι προηγούμενες solo δουλειές μου είχαν επιρροές κυρίως από την λαϊκή μουσική και την americana, ενώ ο ήχος των Madrugada ήταν πιο μελοδραματικός. Ήθελα αυτή την φορά να χαράξω μια νέα κατεύθυνση και αυτό είναι το πιο πειραματικό μου έργο ως τώρα», εξηγεί ο Høyem.

Ο Høyem, αξίζει να σημειωθεί, απολαμβάνει την απευθείας επικοινωνία με τους οπαδούς του μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και πιστεύει ότι οι οπαδοί του θα απολαύσουν το Long Slow Distance. «Αισθάνομαι κοντά σε εκείνους που απολαμβάνουν την μουσική μου και πιστεύω ότι έχω δημιουργήσει ένα άλμπουμ που θα τους αρέσει», έχει τονίσει.

*Στο μεταξύ τη συναυλία στην «Πολιτεία» της Πάτρας θα ανοίξει ως opening act της συναυλίας του Sivert Hoyem, η Nalyssa Green. Αυτή η συγκυρία είναι μία από τις ελάχιστες που η Nalyssa θα εμφανιστεί μόνη της, με συνοδεία την κιθάρα της, τη φωνή της και το θέρεμιν της.

Θα ερμηνεύσει ένα μικρό σετ που θα περιέχει τόσο τραγούδια από τον πρώτο δίσκο της Barock, όσο και από τον ολόφρεσκο νέο δίσκο της «The Seed» που μόλις κυκλοφόρησε από την Inner Ear. Όλα αυτά λίγες μόνο μέρες πριν την παράσταση - παρουσίαση ήχου και εικόνας του εν λόγω δίσκου, που ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό για τις 13 Δεκέμβρη 2012 στον κινηματογράφο Τριανόν στην Αθήνα.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 15 ευρώ στα Musical, Discover, Music Station, City Music Café, Ευοί Ευάν. Στην είσοδο την βραδιά της συναυλίας θα διατίθενται προς 20 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture