Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αίγιο: "Μαδαγασκάρη 3" και "Σκότωσέ τους γλυκά" στο δημοτικό κινηματογράφο "Απόλλων"

Αίγιο: "Μαδαγασκάρη 3" και &qu...

Από την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου

Με δύο γνωστές ταινίες για μικρούς και μεγάλους  συνεχίζεται το πρόγραμμα του δημοτικού κινηματογράφου «Απόλλων». Μετά από την θρυλική ταινία του Τζέιμς Μπόντ «Skyfall», που θα παίζεται μέχρι και την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, ακολουθούν οι ταινίες  «Μαδαγασκάρη 3: Οι Φυγάδες της Νέας Υόρκης » και «Σκότωσέ τους γλυκά».

Από την Πέμπτη 22 Νοέμβρη έως και την Τετάρτη 28 του μήνα μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη γνωστή παρέα του ζωολογικού κήπου, που αγωνίζεται και πάλι για να φτάσει στη Νέα Υόρκη έχοντας βρει την τέλεια κάλυψη: ένα τσίρκο σε περιοδεία… Η ταινία «Μαδαγασκάρη 3: οι φυγάδες της Νέας Υόρκης» θα παίζεται σε μια προβολή 6:00-8:00 και θα είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Η σκηνοθεσία είναι των  Έρικ Ντάρελ, Τομ Μακ Γκαρθ και Κόνραντ  Βερνόν.

Επίσης από την Πέμπτη 22 Νοέμβρη ως και την Τετάρτη 28 του μήνα στον κινηματογράφο «Απόλλων» θα παίζεται και η ταινία «Σκοτώσέ τους γλυκά»με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ  και μαζί του τους: Ρίτσαρντ Τζέκινς, Τζειμς Γκαντολφίνι, Ρέι Λιότα  κ.α. Η σκηνοθεσία είναι του  Άντριου Ντόμινικ.

Ο Τζάκι Κόγκαν είναι ένας επαγγελματίας μπράβος που φροντίζει ορισμένοι κανόνες της μαφίας να μένουν σεβαστοί… απλά σκοτώνει οποιονδήποτε τους παραβιάζει.  Φυσικά, οι φόνοι γίνονται από απόσταση και με όπλα που επιτρέπουν να μην υπάρχει σωματική επαφή.

Όταν κάποιοι ληστεύουν ένα μεγάλο χαρτοπαιχτικό παιχνίδι, που διεξαγόταν υπό την προστασία της μαφίας, ο Κόγκαν αναλαμβάνει να τους εντοπίσει και να επαναφέρει την τάξη sτην τοπική κοινωνία. Η ταινία θα παίζεται 8:00-10:00 και 10:00-12:00.

Πρέπει να τονιστεί ότι τη Δευτέρα 26 Νοέμβρη δε θα πραγματοποιηθεί καμία από τις παραπάνω προβολές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture