Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται ο Σωκράτης Μάλαμας στις 24 Νοεμβρίου στην "Πολιτεία" στην Πάτρα για ένα μοναδικό live

Έρχεται ο Σωκράτης Μάλαμας στις 24 Νοεμβ...

Την επόμενη μέρα, στις 25/11/2012 θα εμφανιστεί στο γειτονικό Αγρίνιο

Δύο μουσικές εμφανίσεις θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα στην Πάτρα και το γειτονικό Αγρίνιο ο αγαπητός τραγουδοποιός με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, ο Σωκράτης Μάλαμας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 θα εμφανιστεί στον πολυχώρο Πολιτεία (παλαιά Σφαγεία) στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα στις 22.30 με το εισιτήριο να κοστίζει 12 ευρώ και την Κυριακή 25/11 στο Αγρίνιο, στη μουσική σκηνή «Ανδρομέδα».

Προπώληση Εισιτηρίων για τη συναυλία του στην Πάτρα γίνεται στα Δίηχο, Musical, στην Πολιτεία και στην ticketwest.gr.

Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες, 2610 342200, 2610 312079.

Ο Σωκράτης Μάλαμας που έχει φανατικό κοινό και στην Πάτρα, έχει τραγουδήσει στην περιοχή πολλές φορές. Τη δεκαετία του ’90 είχε εμφανιστεί στο Κάστρο της Πάτρας ενώ η πιο τελευταία του συναυλία εδώ ήταν πέρυσι τον Ιούνιο και πάλι στην Πολιτεία.

Ο 55χρονος σήμερα Σωκράτης Μάλαμας που κατάγεται από την Χαλκιδική, ξεκίνησε από τα 23 του την επαγγελματική του σταδιοδρομία, εργαζόμενος αρχικά ως δάσκαλος κιθάρας καθώς και ως τραγουδιστής σε λαϊκά μαγαζιά. Πριν ξεκινήσει την προσωπική του πορεία, υπήρξε κιθαρίστας στην ορχήστρα του αξέχαστου Θεσσαλονικιού τραγουδοποιού Νίκου Παπάζογλου.

Ο Παπάζογλου ήταν ακούγοντας τον, διέκρινε το ταλέντο του, οπότε και τον έπεισε να μπει για ηχογράφηση στο στούντιο και να ετοιμάσει την πρώτη του δουλειά, με τίτλο «Ασπρόμαυρες Ιστορίες» το 1989. Σταδιακά η πορεία του Σωκράτη Μάλαμα έγινε ευρύτερα γνωστή και αγαπήθηκε από το κοινό. Από τα πιο ωραία κομμάτια του είναι το «Τσιγάρο ατέλειωτο», το «Θα βάλω τα μεταξωτά» με τη φωνή της Μελίνας Κανά αλλά και η «Πριγκιπέσσα» που θεωρείται από τα πιο δημοφιλή ζειμπέκικα.

Έχει συνεργαστεί στη διάρκεια της πορείας του με διάφορους καλλιτέχνες, όπως ο συνθέτης Nίκος Ξυδάκης, η ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου, ο ερμηνευτής και συνθέτης Αλκίνοος Ιωαννίδης , η Μελίνα Κανά, οι τραγουδοποιοί Ορφέας Περίδης και Θανάσης Παπακωνσταντίνου, κ.α.

Ο Σωκράτης Μάλαμας αυτήν την περίοδο δουλεύει εντατικά στο στούντιο καινούργιο αλλά και παλαιότερο δισκογραφικό υλικό πλημμυρισμένο από εκπλήξεις ενώ τον Ιανουάριο του 2013 αναμένεται να πραγματοποιήσει εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου, στην Αθήνα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture