Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε το "J.A.C.E." του Μενέλαου Καραμαγγιώλη

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα στα Ster cin...

Η ταινία έλαβε θετικές κριτικές και ενθουσιώδη σχόλια από το σινεφίλ κοινό

Συνεχίζει για δεύτερη εβδομάδα από σήμερα Πέμπτη 15/11 να προβάλλεται σε μία αίθουσα των Ster cinemas στη Βέσο Μάρε, το ελληνικό φιλμ «J.A.C.E.» του Μενέλαου Καραμαγγιώλη.

Η ταινία που συγκέντρωσε θετικές κριτικές, δείχνει να ενδιαφέρει και να κινητοποιεί το νεανικό κοινό της Αθήνας, αποτελώντας το νέο «talk of the town». Στην Αθήνα μάλιστα αυτή την εβδομάδα η ιδιόμορφη και τολμηρή ταινία «J.A.C.E.» μετακομίζει και θα αρχίσει να προβάλλεται στην σινεφίλ αίθουσα του Δαναού στην Πανόρμου και Λ. Κηφισίας. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι εισπρακτικά δεν τα πολυπήγε καλά πλησιάζοντας απλώς τα 2.000 εισιτήρια το πρώτο της τετραήμερο (8-11 Νοεμβρίου).

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη Μυστική Πρεμιέρα, που διοργάνωσε ο κινηματογράφος Δαναός με την εταιρεία διανομής AudioVisual, η δυναμική της οποίας έδειξε ξεκάθαρα την ανταπόκριση και την αγάπη του κόσμου για την ταινία, το «J.A.C.E.» συνεχίζει το ταξίδι του στις αίθουσες της Ελλάδας (προβάλλεται επίσης σε 2 αίθουσες της Θεσσαλονίκης και σε 5 συνολικά στην Αθήνα).

Η ταινία καταγράφει παράλληλα ενθουσιώδεις κριτικές ακόμη και εκδηλώσεις λατρείας, όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου της AudioVisual Enterprises.

Ενδεικτικές Κριτικές από το κοινό

«Μόλις επέστρεψα σπίτι αφού παρακολούθησα το J.A.C.E. και ακόμα γυρνάει η ταινία στο μυαλό μου! Σας ευχαριστώ όλους, είστε καταπληκτικοί!».

«Μια ταινία που σε παίρνει μαζί της, σε κρατάει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και σε παρασέρνει σ’ έναν διαφορετικό κόσμο! Τη σκέφτεσαι για μέρες...».

«Συγκλονιστικό! Σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα από μια πιο ρεαλιστική οπτική γωνία...».

«Η καλύτερη ελληνική ταινία που έχω δει! Θίγει προβλήματα της κοινωνίας μας και τα παρουσιάζει με αληθινό και ωμό τρόπο, έτσι όπως ακριβώς είναι!».

Η διεύθυνση του φιλμ στο facebook είναι η εξής, www.facebook.com/jacefilm.

 

Δημοσιογραφικές Κριτικές

«Κινηματογραφικό αριστούργημα, μια απόλυτα συναρπαστική και απρόβλεπτη μορφή ελληνικής τέχνης», Yoshi Yatabe, Διευθυντής Προγράμματος Φεστιβάλ του Τόκιο.

«Το «J.A.C.E.» δεν το βλέπεις απλά, το νιώθεις να διεισδύει μέσα σου... Το ελληνικό σινεμά όπως δεν το έχεις φανταστεί, βάζει φωτιά στην οθόνη από τις 8 Νοεμβρίου», Τάσος Θεοδωρόπουλος, www.newsbomb.gr.

«Το J.A.C.E. κατάφερε να με συνεπάρει τόσο, ώστε να ξεχάσω για λίγο τον ζόφο που έχει καταντήσει η καθημερινότητά μας. Κάτι τέτοιο απαιτεί, πιστεύω, μαγικές σχεδόν ικανότητες», Χρήστος Χωμενίδης, www.protagon.gr.

«Επιτέλους βλέπουμε μια ελληνική ταινία με story, με υπόθεση, με μύθο... με κλιμακώσεις εξαίρετες», Παναγιώτης Τιμογιαννάκης, Ελεύθερος Τύπος.

«Ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης οργανώνει με επιδεξιότητα μια ογκώδη παραγωγή, αποσπά πολύ καλές ερμηνείες από το σύνολο σχεδόν των ηθοποιών του, αποφεύγει τα στερεότυπα είτε με σεναριακές παρεκβάσεις είτε με αισθητικές υπερβάσεις, προτείνει μια ανάγνωση του ξένου, του Άλλου, του διαφορετικού, με ένταση, τραχύτητα, τόλμη.», Μαρία Κατσουνάκη, Καθημερινή.

Το "J.A.C.E." (Just Another Confused Elephant – Άλλος Ένας Μπερδεμένος Ελέφαντας) αφηγείται ένα σύγχρονο παραμύθι, με τίτλο το όνομα του ήρωα της, ενός σημερινού "Ολιβερ Τουίστ". Τον φωνάζουν Jace, είναι ορφανός και η ζωή του είναι μια ανεστραμμένη, «νουάρ» Οδύσσεια. Κυνηγημένος από τα επτά του χρόνια και χωρίς ταυτότητα, θα βρει στο πρόσωπο της Μαρίας τον αληθινό έρωτα και το όνειρο μιας οικογένειας, καθώς βρίσκεται αναγκασμένος να την προστατέψει, κι αυτήν και το παιδί της, από τις ίδιες συμμορίες που τον καταδιώκουν από μικρό.

Στην ταινία όπου το τραγούδι ερμηνεύει η Ελευθερία Αρβανιτάκη παίζουν οι Χρήστος Λούλης, Ακύλλας Καραζήσης, Αλμπάν Ουκάι, Αργύρης Ξάφης, Στεφανία Γουλιώτη, Κόρα Καρβούνη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Μηνάς Χατζησάββας, κ.α.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture