Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μεικτή εικόνα στη Wall Street

Μεικτή εικόνα στη Wall Street

O δείκτης Dow Jones παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητος στις 12.815,16 μονάδες

Mε μεικτά πρόσημα τερμάτισαν οι αμερικανικοί δείκτες στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης με τις ανησυχίες των επενδυτών για τον κίνδυνο του «δημοσιονομικού γκρεμού» στις ΗΠΑ να παραμένουν. Αν και οι περισσότεροι οικονομολόγοι θεωρούν απίθανο ότι δεν θα επιτευχθεί κάποια συμφωνία στο Κογκρέσο, ωστόσο φοβούνται ότι η κατάσταση αυτή θα μπορούσε να ωθήσει την οικονομία σε ύφεση. Κατά συνέπεια, υπάρχουν ανησυχίες ότι μια παρατεταμένη συζήτηση θα μπορούσε να βλάψει τις επιχειρήσεις και το επενδυτικό κλίμα.

Την ίδια ώρα στις Βρυξέλλες, οι υπουργοί Οικονομικών προσπαθούν να καταλήξουν σε μια συμφωνία για την περίπτωση της Ελλάδας και ειδικότερα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης και την επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής.

Οι μετοχές της Microsoft και της Hewlett-Packard ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές με τη μεγαλύτερη πτώση ενώ στον αντίποδα βρέθηκαν οι μετοχές των United Technologies και AT&Tμε με τα σημαντικότερα κέρδη.

O δείκτης Dow Jones παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητος στις 12.815,16 μονάδες, ο δείκτης S&P ενισχύθηκε οριακά 0,01% κλείνοντας στις 1.380,00 μονάδες και ενώ ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq υποχώρησε κατά 0,02% στις 2.904,26 μονάδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά