Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αυτό το Σάββατο 10/11 εγκαινιάζεται στις πρώην σταφιδαποθήκες Μπάρι έκθεση ζωγραφικής μαθητών δημοτικού για το έργο "Στη φάρμα των ζώων"

Αυτό το Σάββατο 10/11 εγκαινιάζεται στις...

Τα συμμετέχοντα παιδιά εμπνεύστηκαν από την φετινή παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Μία έκθεση με τίτλο  «Στη φάρμα των ζώων», θα εγκαινιαστεί το ερχόμενο Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12 το μεσημέρι στις πρώην σταφιδαποθήκες Μπάρι στην Όθωνος Αμαλίας 6, στην Πάτρα.

Πρόκειται για μία έκθεση των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης όπου θα παρουσιαστούν τα έργα των παιδιών που φιλοτέχνησαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού ζωγραφικής που διοργάνωσε το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας με αφορμή την παιδική παράσταση «Στη Φάρμα των Ζώων» που παίζεται στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων.

Σκοπός του διαγωνισμού όπου υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή, ήταν η δημιουργία της αφίσας του ομώνυμου έργου.

Οι εικαστικοί δημιουργοί Ηλίας Αηδονίδης, Στάθης Ανδρουτσάκης, Αντωνία Γρίβα και Άννα Καρατζά επέλεξαν τις ζωγραφιές των παιδιών που χρησιμοποιήθηκαν για το εικαστικό της αφίσας και του έντυπου προγράμματος.

Οι ζωγραφιές που διακρίθηκαν είναι των μαθητών Μαρίας Τσιβγενίδη, Στέλλας Γεωργίου,  Εσμεράλντας Ντόκου, Ν. Κωνσταντοπούλου, Σταύρου Βλαχογιάννη και Παναγιώτη Γιαννόπουλου.

Οι ζωγραφιές  όλων των παιδιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό θα εκτεθούν στο Μπάρι (Όθωνος Αμαλίας 6) όπου και λειτουργούν πλέον τα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Το κοινό, αλλά και τα σχολεία που συμμετείχαν στο διαγωνισμό  θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την έκθεση από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι που θα γίνουν τα εγκαίνια, αλλά και καθημερινά κατόπιν συνεννόησης.

Πληροφορίες στο τηλ.2610623730. Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Θοδωρής Αμπαζής και η πρόεδρος του ΔΣ του θεάτρου, δημοτική σύμβουλος Νανά Πατρώνη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture