Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Λαμπερή η κινηματογραφική πρεμιέρα του φιλμ "JACE" στην Αθήνα-Παρευρέθηκαν και οι Πατρινοί Άρης Σπηλιωτόπουλος και Ηρώ -Δείτε φωτό

Λαμπερή η κινηματογραφική πρεμιέρα του φ...

Την ταινία που βγαίνει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου, έχει σκηνοθετήσει ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης

Εντυπωσιακή ήταν η επίσημη πρεμιέρα της Ελληνικής ταινίας με τον παράξενο τίτλο «J.A.C.E.», η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 5 Νοεμβρίου 2012 στην κατάμεστη V-Max στα Village Cinemas, The Mall Athens, στο Μαρούσι.

Η εταιρεία Audio Visual Enterprises S.A., διανομέας της ταινίας οργάνωσε την εκδήλωση όπου ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης, σκηνοθέτης της ταινίας, υποδέχθηκε τους ηθοποιούς, τους συντελεστές και το πλήθος των προσκεκλημένων.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θεατές που παρέστησαν στην πρεμιέρα και παρακολούθησαν την ταινία ήταν από τον πολιτικό χώρο, ο Νίκος Σηφουνάκης και ο Αχαιός Άρης Σπηλιωτόπουλος, από τον χώρο του πολιτισμού, ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός με τη σύζυγό του, διάσημη υψίφωνο, Βάσω Παπαντωνίου, η ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, που τραγουδά και το ομότιτλο τραγούδι της ταινίας, με τον σύζυγό της ζωγράφο Γιώργο Χατζημιχάλη, ο Σάκης Ρουβάς, η πατρινή τραγουδίστρια Ηρώ Λεχουρίτη, ο Μύρωνας Στρατής, ο ηθοποιός Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Ντίνος Αυγουστίδης, ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Ναταλία Τσαλίκη.

Ακόμα παρευρέθηκαν οι σκηνοθέτες Γρηγόρης Καραντινάκης, Κατερίνα Ευαγγελάκου, Χάρης Παπαδόπουλος, Νίκος Περάκης, Φώτος Λαμπρινός, Τάσος Μπουλμέτης της «Πολίτικης Κουζίνας», Αχιλλέας Κυριακίδης καθώς και οι Κώστας Λαμπρόπουλος, Τάσος Βρεττός, Στέλιος Παρλιάρος, η δημοσιογράφος Λένα Αρώνη, η παρουσιάστρια Μαίρη Σινατσάκη, η Λυδία Παπαιωάννου, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, η Ελένη Ψυχούλη, καθώς επίσης και η Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια της Nova, συμπαραγωγός εταιρείας της ταινίας, ο Πάνος Χρυσοστόμου, Αναπληρωτής Διευθυντής Προγράμματος ΕΡΑ, ο Ζήνος Παναγιωτίδης, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κινηματογραφικής εταιρείας ROSEBUD.

Φυσικά το λαμπερό παρών τους έδωσαν όλοι σχεδόν οι ηθοποιοί της ταινίας, όπως ο Χρήστος Λούλης, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Αργύρης Ξάφης, ο Ιερώνυμος Καλετσάνος, ο Ακύλλας Καραζήσης, η Κόρα Καρβούνη, ο νεαρός Γιώργος Μέλλος, ο Μηνάς Χατζησάββας, κ.α.

Ο ταλαντούχος Μενέλαος Καραμαγγιώλης είχε σκηνοθετήσει το 1999 το ατμοσφαιρικό, ερωτικό φιλμ «Black Out» με την Μυρτώ Αλικάκη.

Το J.A.C.E. παραπέμπει στο σύνδρομο «Just Another Confused Elephant - Άλλος ένας Μπερδεμένος Ελέφαντας» και αναφέρεται στους νεαρούς ελέφαντες που μένουν ορφανοί και εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά. Ο κεντρικός ήρωας της ταινίας, Jace, θαρραλέος μέσα σε έναν αφιλόξενο κόσμο, αναζητά το όνειρό του απέναντι σε ένα δίκτυο αδίστακτων παρανόμων, πασχίζει να ξεφύγει και υπερασπίζεται όλα όσα αγαπά. Η ζωή, μια περιπέτεια χωρίς όρια.

 

Ο νεαρός Γιώργος Μέλλος.

Ο νεαρός Γιώργος Μέλλος.

Ο νεαρός Γιώργος Μέλλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture