Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή

Πάτρα: Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή

Πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου

Μετά την επιτυχημένη παράσταση της περσινής χρονιάς «Ποια Ελένη» των Ρέππα - Παπαθανασίου η θεατρική Ομάδα Πάτρας «Υποκριτές» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιλέγουν κωμωδία. Την μαύρη  κωμωδία, των Ρήγα – Αποστόλου «ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ »

Το έργο, του επιτυχημένου θεατρικού διδύμου, θα παρουσιαστεί στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ από 8 έως 26 Νοεμβρίου κάθε μέρα εκτός Τρίτης και Πέμπτης στις 9,15 το βράδυ.

Στην παράσταση, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Λογαράς με βοηθό τον  Τζίμη Πολίτη, συμμετέχουν (με σειρά εμφάνισης): Γιάννης Πετρούτσος, Μίλτος Παπλάς, Καλλιρρόη Τσώκου, Νικολέτα Μπακοπούλου, Νάντια Κωνσταντινίδη, Ιάσονας Φωτήλας, Σταύρος Σολακάκης, Νάνσυ Κωνσταντινίδη, Μάκης Νικολόπουλος, Ελένη Καραλή – Σαρακίνη και  Θάνος Τσέρης.

Την προσαρμογή κειμένου και την μουσική επιμέλεια έχει κάνει ο Γιώργος Λογαράς. Η χορογραφία, κινησιολογία  είναι της Βίκυ Αγόρα και χορεύουν οι: Βάσω Μακρή, Ειρήνη Νικολούλη, Ανναθάλεια Καράμπελα, Βάσω Μπακαλάρου

 

Το σκηνικό σχεδίασε ο Βασίλης Ρουντζομάνης και κατασκεύασε μαζί με τους Ασημάκη Στρατογιάννη, Τάκη Ρούντο, Μάκη Νικολόπουλο, Σωτήρη  Δασκαλόπουλο. Τα σκηνικά σκεύη, τα κουστούμια και τα αξεσουάρ επιμελήθηκαν, ο Στέλιος Τόμπρος και η Νατάσσα Ντότσικα, ενώ τα κοστούμια  έραψε η Νίκη Αντζουλάτου.

Το μακιγιάζ θα επιμεληθούν οι Νατάσσα Ντότσικα με την Βίκυ Γιαννακοπούλου και κομμώσεις θα κάνει ο Μίλτος Στεφανάτος.

Η επιμέλεια των εντύπων της παράστασης είναι των, Μίλτου Παπλά, Ελένης Ντάκου και Τζίμη Πολίτη και ο σχεδιασμός των εντύπων έγινε στην «CONNECTIONS Πολιτισμός & Επικοινωνία» από τον Αλέξη Σακελλαρόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture