Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O "άνθρωπος ορχήστρα" Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος έρχεται στην "Πολιτεία" στην Πάτρα την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου

O "άνθρωπος ορχήστρα" Αλκιβιάδ...

Θα παρουσιάσει κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και τραγούδια Χατζιδάκι και Τσιτσάνη

Ο τραγουδοποιός Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος θα έρθει την ερχόμενη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 στις 21.30 στην Πάτρα για να παρουσιάσει την μουσικοθεατρική του και «παρανοϊκή» του, όπως λέει ο ίδιος, παράσταση «Ένας Τρελός» στην σκηνή του «Πολιτεία Live Bar» στην Ακτή Δυμαίων.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος θα έρθει στην Πάτρα φρέσκος μετά τις εμφανίσεις του που θα κάνει σήμερα και αύριο Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012 μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα η Anasa Productions θα παρουσιάσει την μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση με τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, στo Λονδίνο, στο «Μυθόπολις» στις 21.00 όπου οι δύο καλλιτέχνες που είχαν συνεργαστεί και το περασμένο καλοκαίρι, προ(σ)καλούν το κοινό να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί.

Ο «Άνθρωπος Ορχήστρα», όπως έχει χαρακτηριστεί, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος επιστρέφει με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια για την συνέχεια της μουσικοθεατροπαρανοϊκής παράστασης «Ένας Τρελός».

Την ίδια ώρα ο πολυπράγμων «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια παρασταση, καθώς το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει, με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού.

Από το πρόγραμμα του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου στο Λονδίνο αλλά και στην Πάτρα την ερχόμενη Παρασκευή εκτός από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας δεν θα λείψουν και κομμάτια όπως του Μάνου Χατζιδάκι, του Goran Βregovic αλλά και του Βασίλη Τσιτσάνη. Μαζί του στην Πάτρα θα είναι και οι Sleeping band.

Μετά λοιπόν την περιοδεία του καλοκαιριού και την μεγάλη συναυλία, με καλεσμένους πολλούς ηθοποιούς και γνωστούς τραγουδιστές, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” επιστρέφουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια για την συνέχεια της μουσικοθεατροπαρανοϊκής τους παράστασης, η οποία στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου και την διάθεση για αυτοσχεδιασμό.

Τηλ. κρατήσεων-επικοινωνίας:2610 342200

Προπώληση των εισιτηρίων:10,00€

Γενική Είσοδος: 12,00€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture