Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Aυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου τραγουδά στον γειτονικό Πύργο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Aυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου τραγουδά στ...

Ο αγαπημένος ροκ καλλιτέχνης αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό της Ηλείας ενώ το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται από το κοινό του γειτονικού νομού της Ηλείας αλλά και των γύρω περιοχών όπως η Αχαία, η προγραμματισμένη συναυλία του δημοφιλούς Έλληνα ροκ καλλιτέχνη Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον Πύργο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Βασιλακόπουλος  στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου 2012.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύργου και οι σχετικές αφίσες που τη διαφημίζουν έχουν τοποθετηθεί σε πολλά σημεία σε όλο το νομό Ηλείας.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που έχει μία μουσική πορεία που ξεπερνάει τα τριάντα πέντε χρόνια και θρυλικές επιτυχίες όπως τον «Κουρσάρο», το «Φοβάμαι» και το «Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία», είχε εμφανιστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία στις 29 Αυγούστου 2012 στην Πάτρα, στο Κάστρο στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου Πατρέων.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε συγκεντρώσει στη συναυλία της Πάτρας κοντά στους 4.000 θεατές ενώ ο παλμός που επικρατούσε, ήταν ξεχωριστός. Μάλιστα ήσαν πολλά και τα πολιτικά μηνύματα και αιχμές που είχε αφήσει στη διάρκεια της συναυλίας ο πάντα ανατρεπτικός Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Στην συναυλία που θα δοθεί αυτό το Σάββατο στον Πύργο, το πιθανότερο είναι ότι θα πάνε και αρκετοί Πατρινοί θαυμαστές του μιας και η απόσταση δεν είναι μεγάλη (περίπου 80 χιλιόμετρα). Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πατρίς» της Ηλείας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι παρά την πολύχρονη καριέρα του,  «αισθάνομαι ότι έχω κάνει πολύ λίγα...».

Η νέα «live» μουσική του εμφάνιση στη Δυτική Ελλάδα, αναμένεται να ξεχωρίσει για τον παλμό και τον ηλεκτρισμό της ενώ ο τραγουδιστής έδωσε την υπόσχεση ότι "θα κάνω τα πάντα για να μην απογοητεύσω κανένα".

Τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου θα «συνοδεύουν» στη σκηνή καταξιωμένοι μουσικοί ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.

Στον Πύργο διατίθενται εισιτήρια στα εξής σημεία, Μουσικός Οίκος «Παυλίδη»,  Εθνικής Αντίστασης 10 -2621032121, «Γερμανός»,   Μανωλοπούλου 7 ,2621026166, Βιβλιοπωλείο «Κορκολής» -2621022674, Βιβλιοπωλείο «Lexis», Μιαούλη 3, 2621036349 και Staging System «Zezas», Παπαφλέσσα 24, 2621032770.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture