Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Φωτογραφικός Περίπατος από το "ΗΔΥΦΩΣ"

Πάτρα: Φωτογραφικός Περίπατος από το &qu...

Ξεπέρασαν τις 50 οι επίσημες συμμετοχές

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας <<ΗΔΥΦΩΣ>> διοργάνωσε στην Πάτρα Φωτογραφικό Περίπατο, συμμετέχοντας στο Worldwide Photowalk 2012, ένα παγκόσμιο γεγονός που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά από τον γνωστό φωτογράφο Scot Kelby με περισσότερους από 1.300 περιπάτους και 32.000 συμμετέχοντες.

Οι συμμετοχές στην Πάτρα ξεπέρασαν τις "επίσημες" 50, μιας και πολλοί ήταν οι φίλοι και τα μέλη της Λέσχης που επιθυμούσαν να συμμετέχουν.

Η ομάδα, διασκορπίστηκε σε μια προκαθορισμένη διαδρομή, η οποία ξεκινούσε από την πλατεία Γεωργίου, περιλάμβανε τους νέους πεζοδρόμους, και τα στενά της άνω πόλης, για να καταλήξει σε ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα στον Μώλο της Αγίου Νικολάου.

Οι συμμετέχοντες τέλος, συγκεντρώθηκαν σε γνωστό καφέ της πόλης, για να γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες πάνω στο αγαπημένο τους hobby.

Οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων θα προβληθούν σε ειδική παρουσίαση στην αίθουσα της Λέσχης (Θεμιστοκλέους 25 & Γ. Ολυμπίου) την Δευτέρα 22/10/2012 στις 8:30μμ.

Μέχρι τότε θα μπορείτε να τις βλέπετε στη σελίδα της Λέσχης www.idifos.gr και στο γκρουπ της λέσχης στο facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture