Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Υψηλοί στόχοι για την Παγώνα και τους Φοίνικες

Πινγκ πονγκ: Υψηλοί στόχοι για την Παγών...

Με δύο εκπροσώπους η Πάτρα στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών και γυναικών

Μια ξεχωριστή χρονιά για το πατρικό πινγκ πονγκ ξεκινάει αύριο με την έναρξη των πρωταθλημάτων της Α1 ανδρών και της Α1 γυναικών, αφού είναι η πρώτη φορά που έχουμε εκπροσώπηση και στις δύο μεγάλες κατηγορίες με Παγώνα και Φοίνικες, αντίστοιχα.

Οι αγώνες θα γίνουν στην Αθήνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είναι η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση που έχουν για φέτος τα δύο πατρινά σωματεία.

Η Παγώνα, μετά την εκπληκτική περσινή της πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 ανδρών, θα κάνει τη πρώτη της παρουσία στην Α1. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να αρκεστούν σε μία καλή πορεία και έτσι εκτός από τους Νικολόπουλο, Ασημακόπουλο που αποτελούν το περσινό κορμό της ομάδας και τον πολλά υποσχόμενο Κωστακιώτη , έχουν ενισχύσει την ομάδα με τους Μαλινάκη και Μανουσώφ (Νο 6 και Νο 8 στην πανελλήνια κατάταξη ανδρών).

Στόχος είναι η κατάκτηση μίας από τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκή έξοδο, πράγμα που μπορεί να μοιάζει δύσκολο για μία πρωτάρα της κατηγορίας, η σύνθεση της ομάδας  όμως δείχνει ότι σίγουρα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Παγώνα θα αντιμετωπίσει τους ΑΟ Ηράκλειο 2001, ΑΟ Αμφιθέα και ΟΑ Χανίων και ευχή όλων είναι να ξεκινήσει με το δεξί και να κάνει το τρία στα τρία.

Οι Φοίνικες στην Α1 γυναικών, αγωνίζονται για 3η συνεχόμενη χρονιά στη κατηγορία και είναι η μοναδική πατρινή ομάδα που έχει καταφέρει να έχει τόσο μακροχρόνια παρουσία σε υψηλό επίπεδο.

Φέτος οι Φοίνικες θα βασιστούν στις δικές τους δυνάμεις καθώς θα αγωνιστούν με τις αθλήτριες Ζαβιτσάνου, Πουλιάση, Πανουργιά, που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας και μαζί με την Αμπατζή που αποτελεί χρόνια μέλος της ομάδας, θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν κατ' αρχήν την παραμονή τους στη κατηγορία και μετά να έχουν το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα.

Το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσουν τους ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνα, ΑΣ Πέρα και ΧΑΝΘ, σε ένα δύσκολο ξεκίνημα, με την εμπειρία όμως που έχει αποκτήσει η ομάδα θα προσπαθήσει για ένα θετικό ξεκίνημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports