Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αλλαγή ο Γκέκας στο ματς Οσασούνα - Λεβάντε

Αλλαγή ο Γκέκας στο ματς Οσασούνα - Λεβάντε

Δείτε τα σημερινά αποτελέσματα του Ισαπνικού πρωταθλήματος

Η Μαδρίτη έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για τις δύο «μεγάλες» ομάδες της, καθώς τόσο η Ατλέτικο, όσο και η Ρεάλ, πέτυχαν μεγάλες νίκες στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, η οποία με 34 γκολ (εκκρεμεί κι ένα ματς ακόμη) είναι η πιο παραγωγική έως τώρα από το ξεκίνημα της περιόδου.

Ομάδα που παίζει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία με το γκολ του Ραούλ Γκαρσία στη Βαρκελώνη, επιβλήθηκε 1-0 της ουραγού, Εσπανιόλ. Οι Καταλανοί έχουν κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα των τελευταίων ετών και βάσει της εικόνας που δείχνουν θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι «ροχιμπλάνκος» από την άλλη μετρούν μόλις μία ισοπαλία και πέντε νίκες, με αποτέλεσμα να «απειλούν» τη Μπαρτσελόνα, που έχει το απόλυτο μετά την...επική νίκη που πήρε επί της Σεβίλης.

Τα...πατήματά της αρχίζει να ξαναβρίσκει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές με χατ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο διέλυσαν 5-1 την Λα Κορούνια, η οποία έκανε το λάθος και προηγήθηκε στο Μπερναμπέου με τον Ρίκι. Εκτός του CR7 σκόραραν και οι Ντι Μαρία, Πέπε.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και, μάλιστα, επιβλητικού χαρακτήρα πήρε η Οσασούνα στην έδρα της, με 4-0 επί της Λεβάντε. Ο Φάνης Γκέκας έπαιξε αλλαγή στο 55΄, αλλά ακόμη δεν έχει βρει δίχτυα στην πριμέρα ντιβιζιόν. Το πρώτο «τρίποντο» πανηγύρισε και η Γρανάδα, με το 2-1 επί της Θέλτα.

Η Ράγιο Βαγεκάνο προηγήθηκε στην έδρα της Βαγιαδολίδ, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Με τους Όσκαρ και Μανούτσο να πετυχαίνουν από δύο γκολ συνέτριψαν 6-1 τη Ράγιο και ανέβηκαν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports