Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Άφησε βαθμούς στην Κατερίνη η Παναχαϊκή - Ισοπαλία (0-0) με τον Πιερικό

Άφησε βαθμούς στην Κατερίνη η Παναχαϊκή ...

Οι "κοκκινόμαυροι" προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη

Ισοπαλία στην πρεμιέρα για την Παναχαϊκή με 0-0 εκτός έδρας  με τον Πιερικό για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Οι "κοκκινόμαυροι" άφησαν πολύτιμους βαθμούς στην Κατερίνη εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό επηρέασε την γενικότερη εικόνα του αγώνα, με ελάχιστες φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Ωστόσο στο 39ο λεπτό ο Ολίσε αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή σε σουτ βολίδα το οποίο ακούμπησε ο Βασιλειάδης στην αριστερή του γωνία και η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και στην συνέχεια πέρασε κόρνερ.

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή μπήκε αποφασισμένη να αλλάξει την κατάσταση και να φύγει με τη νίκη από την Κατερίνη και γι αυτό ο Παπακώστας πέρασε στο παιχνίδι σταδιακά τους Ουρτάδο, Γκούρτσα και Mαπούκου. Ωστόσο αν και είχε περισσότερες ευκαιρίες η πατρινή ομάδα δεν κατάφερε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 71ο λεπτό ο Βασιλαντωνόπουλος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Ουρτάδο, που έκανε το σουτ από κοντά, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, απέκρουσε ο Βασιλειάδης σε κόρνερ

Δύο λεπτά αργότερα κόρνερ του Μπρέσκα βρήκε αμαρκάριστο το Σαλαμαστράκη μέσα στην περιοχή που έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα στο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις γέμισμα στον Γκούρτσα μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ άτσαλα και δυνατά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Γκουλής): Βασιλειάδης, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς , Καρτσαμπάς, Δεσποτόσκι, Ντάνι, Λόπες, Καθάριος (72' λ.τ. Μιχαηλίδης), Φαμπίνιο, Κόιτς (85' Σεχολάρι).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Παπακώστας): Πίτκας, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Ολίσε (70' Ουρτάδο), Σολάκης, Μπρέσκα, Ντίνας (77' Γκούρτσας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports