Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιοδεία Τσίπρα σε Βρυξέλλες, Βερολίνο, Αμβούργο

Περιοδεία Τσίπρα σε Βρυξέλλες, Βερολίνο, Αμβούργο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα απουσιάζει επί τριήμερο

Τριήμερη περιοδεία σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Αμβούργο θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας. Την Πέμπτη 27.09.2012 και ώρα 12:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο προεδρείο της GUE στο Ευρωκοινοβούλιο (αίθουσα PHS 1C51), ενώ στις 15:00, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, θα πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί του και θα ακολουθήσουν κοινές τους δηλώσεις στις 16:30 (Paul - Henri Spaak Building, 9th floor, Grand Salon Protocolaire).

Την Παρασκευή 28.09.2012, ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται στο Βερολίνο όπου θα συναντηθεί στις 18:00 στα γραφεία του Die Linke (Karl-Liebknecht - Haus, Kl. Alexanderstraße 28) με την ηγεσία του Die Linke και συγκεκριμένα με τους Gregor Gysi, Wolfgang Gehrcke και Diether Dehm.

Το Σάββατο 29.09.2012 είναι προσκεκλημένος στο Συνέδριο του Ιδρύματος Zeit - Stiftung της εφημερίδας Die Zeit, ως κεντρικός ομιλητής στην ενότητα "The Future of Greece - The Future of Europe" («Το μέλλον της Ελλάδας - Το μέλλον της Ευρώπης»). Η ομιλία με τίτλο "Could Euro(pe) survive without Greece?" («Θα μπορούσε το (η) Ευρώ(πη) να επιβιώσει χωρίς την Ελλάδα;») θα πραγματοποιηθεί στις 12:30.

Το Συνέδριο θα ανοίξει με ομιλία του ο Γάλλος διανοούμενος κ. Stephen Hessel.

Στην συνέχεια και ώρα 14:30 στο κέντρο του Αμβούργου θα πραγματοποιήσει ομιλία στην καμπάνια του Die Linke για την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου υπό τον τίτλο: "Umfairteilen".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις