Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η πέμπτη ταινία «Resident evil» παίζεται από σήμερα στις Πατρινές αίθουσες

Η πέμπτη ταινία «Resident evil» παίζεται...

Στο φιλμ που βασίζεται στο ομώνυμο βίντεο γκέιμ πρωταγωνιστεί ξανά η εντυπωσιακή Μίλα Γιόβοβιτς

Η 5η ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Resident evil» με υπότιτλο «Retribution 3d, η Τιμωρία» με πρωταγωνίστρια και πάλι την 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό με καταγωγή από την Ουκρανία Μίλα Γιόβοβιτς, προβάλλεται από σήμερα 20 Σεπτεμβρίου στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο 46χρονος Paul W.S.Anderson, υπεύθυνος και για τις προηγούμενες ταινίες (το πρώτο Resident Evil που βασίζεται στο ομώνυμο βίντεο γκέιμ τρόμου είχε παιχθεί πριν από 10 χρόνια). Η 4η ταινία με τίτλο «Resident Evil, afterlife» είχε προβληθεί το 2010 και είχε κάνει εισπράξεις 296 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το στόρι της νέας ταινίας που έχει πιστούς φαν, ένας θανατηφόρος ιός του Οργανισμού «Ομπρέλα» συνεχίζει να καταστρέφει τον πλανήτη γη,  μετατρέποντας τον παγκόσμιο πληθυσμό σε σαρκοφάγες λεγεώνες. Η τελευταία και μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας, η Alice (Milla Jovovich) ξυπνάει στο στόμα του λύκου, ενώ ανακαλύπτει πράγματα για το μυστηριώδες παρελθόν της.

Περιτριγυρισμένη από εχθρούς, η Alice συνεχίζει να καταδιώκει αυτούς που ευθύνονται για την τραγωδία από το Τόκυο μέχρι τη Νέα Υόρκη, τη Ουάσινγκτον και τη Μόσχα. Αυτή η περιπέτεια θα την κάνει να αλλάξει γνώμη για ότι θεωρούσε μέχρι σήμερα αληθινό. Με τη βοήθεια καινούριων συμμάχων και παλιών φίλων, η Alice θα πρέπει να επιβιώσει, ώστε να αποδράσει από έναν εχθρικό κόσμο στο χείλος της καταστροφής.

Να θυμίσουμε ότι ο σκηνοθέτης Άντερσον είχε κάνει πέρυσι την ταινία «Οι τρεις σωματοφύλακες» με τους Λόγκαν Λέρμαν, Μάθιου Μακ Φέιντεν, Ρέι Στίβενσον και Λιουκ Έβανς. Η Μίλα Γιόβιτς είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Άντερσον από το 2009 και έχουν αποκτήσει μία κορούλα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture