Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κατάμεστο το Δημοτικό θέατρο «Απόλλων» της Πάτρας το σαββατοκύριακο για τους «Εμπόρους των Εθνών»

Κατάμεστο το Δημοτικό θέατρο «Απόλλων» τ...

Επιτυχημένο το «ντεμπούτο» του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Θοδωρή Αμπαζή στην Αχαική πρωτεύουσα

«Με το δεξί» ξεκίνησε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Θοδωρή Αμπαζή μιας και η 1η παράσταση που έφερε και φιλοξένησε για 2 μέρες στο Δημοτικό θέατρο «Απόλλων», οι «Έμποροι των Εθνών» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη ήταν sold out και τις δύο βραδιές της παρουσίασης του.

Περισσότεροι από διακόσιοι θεατές την πρώτη βραδιά, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και άλλοι τόσοι και περισσότεροι απόλαυσαν χθες Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 την παράσταση που έφερε την υπογραφή του Θοδωρή Αμπαζή στη σκηνοθεσία αλλά και τη μουσική επένδυση.

Η παράσταση που ήταν αφηγηματικού χαρακτήρα διακρίθηκε ιδιαίτερα ως προς το αφηγηματικό κομμάτι και άρεσε πολύ στο πιο ψαγμένο, θεατρόφιλο κοινό.

Να σημειωθεί ότι στην αθρόα, εντυπωσιακή προσέλευση των Πατρινών στην παράσταση «Έμποροι των Εθνών» συνέβαλε σίγουρα πέρα από την καλή της φήμη από την πρώτη παρουσίαση της στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα και ο βροχερός καιρός που ήταν κατάλληλος για να παρακολουθήσει κάποιος θεατρική παράσταση στον κλειστό χώρο του Δημοτικού θεάτρου «Απόλλων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture