Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Άστατος ο καιρός και σήμερα

Άστατος ο καιρός και σήμερα

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Ο καιρός της Δευτέρας θα χαρακτηριστεί από καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και το βορειοδυτικό Αιγαίο. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Αναλυτικότερα:

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια. Βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ η βελτίωση θα έρθει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στη Θράκη οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ανατολικά θα κυμανθεί από 17 έως 27 και στα δυτικά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος. Συγκεκριμένα, στο Ιόνιο θα υπάρξουν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι επίσης άστατος. Πιο αναλυτικά, στα κεντρικά και νότια θαλάσσια τμήματα αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Βελτίωση προβλέπεται από το βράδυ στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα θαλάσσια τμήματα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός