Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλων: Συμ-μέτοχος στην υπο σύσταση ΚΑΕ και ο Δημήτρης Α. Καρατζάς

Απόλλων: Συμ-μέτοχος στην υπο σύσταση ΚΑ...

Εκ των παλαιότερων μελών του Συλλόγου

Συμ-μέτοχοι στην προσπάθεια του Απόλλωνα για την σύσταση Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας λαϊκής βάσης γίνονται καθημερινά παίκτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα κατά το παρελθόν. Ένας από αυτούς είναι και ο Ανδρέας Δημ. Καρατζάς, ο οποίος υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Απόλλωνα και αγωνίστηκε στην ομάδα μετά τα μέσα της δεκαετίας του ’40.

Στην επιστολή που απευθύνει στη διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι,

Πρόσφατα πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης  για την εκσυγχρονιστική απόφαση της Διοίκησης του «Απόλλωνα Πατρών» με τη βελτιωκή αλλαγή και επικαιροποίηση της συγκρότησής του σε Κ.Α.Ε. Λαϊκής Βάσης.

Μακριά πλέον από τη γενέτειρά μου, γύρισα 65 χρόνια πίσω, όταν έφηβος και μαθητής τότε, συνέβαλα με τη συμμετοχή μου στα πρωτοπόρα στελέχη της αγωνιστικής ομάδας του Μπάσκετ, στην ίδρυσή του.

Έκτοτε, παρότι μακριά, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υπερηφάνεια παρακολουθώ τη μεγάλη και αξιοθαύμαστη πορεία του παλαιού μου Συλλόγου. Απόρροια της άρτιας Αγωνιστικής προετοιμασίας του έμψυχου υλικού του και των Διοικητικών επιτυχιών του.

Θα αποτελούσε από μέρους μου μεγάλη παράληψη, καθώς και παράβαση καθήκοντος, αλλά και αδικία αν κώφευα και δε συμμετείχα σε ένα τόσο σοβαρό γεγονός για το μέλλον του Συλλόγου μας.

Με τη μικρή μου συμβολή σε αυτό το ανανεωτικό κίνημα της Διοίκησης, επεκτείνομαι και στην ηθική συμπαράσταση και επιβράβευση της ανόδου στον αθλητικό τομέα των υψηλών προδιαγραφών που πάντοτε σηματοδοτεί και στοχεύει η εκάστοτε άριστη και επιτυχημένη Διοίκησή του.

Δεν έχω παρά να ευχηθώ καλή επιτυχία στους υψηλούς στόχους και να συγχαρώ το Σύλλογο, μαζί με το θαυμασμό μου, για την μελλοντική πορεία του, που προδιαγράφεται αξιοθαύμαστη και μεγάλη στο ευοίωνο μέλλον του.

Δημήτριος Ανδρ. Καρατζάς

Οδοντίατρος

Κατερίνη

Παλαιό και Ιδρυτικό Στέλεχος της Αγωνιστικής Πρωτοπόρας Ομάδας του Συλλόγου» .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports