Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κακός ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία, ήττα από την Σπόρτιγκ

Κακός ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία, ήττα...

Δεν δούλεψε το επιθετικό δίδυμο Τζεμπούρ - Μήτρογλου

Κακός ήταν ο Ολυμπιακός στο φιλικό που έδωσε στην Πορτογαλία και ηττήθηκε 1-0 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η πρώτη ήττα των «ερυθρόλευκων» στα φιλικά που έχει δώσει έως τώρα ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, δεδομένης της κακής εμφάνισης που πραγματοποίησαν.Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν...μπήκε μέσα στο πνεύμα του αγώνα, ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Χωρίς να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο οι Πορτογάλοι πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ του Ελίας στο 54ο λεπτό.

Το 4-4-2 το οποίο επέλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μέχρι το 70ο λεπτό του αγώνα, με Τζεμπούρ-Μήτρογλου στην επίθεση και Μανιάτη, Φέισα στην μεσαία γραμμή, δεν είχε αποτέλεσμα καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πρόβλημα στην ανάπτυξη και δεν μπορούσαν να φτάσουν στην περιοχή του Ρουί Πατρίτσιο. Στα τελευταία 15 λεπτά το σύστημα μετατράπηκε σε 4-2-3-1 και με την είσοδο του Κέβιν Μιραλάς ο Ολυμπιακός «ανέβηκε» λίγο και προσπάθησε με καλύτερες επιλογές για την ισοφάριση.

Οι συνθέσεις:

Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Μπουλαρούζ, Βαν Βολσφίνκελ, Καπέλ (70΄Ρινάουντο), Μάρκος Ρόχο, Καρίγιο (78΄Σχάαρς), Αντριέν (70΄Γεφρέν), Σεντρίκ, Ινσούα, Ελίας (70΄Μαρτίνς), Ζέλσον (78΄Λαμπιάντ).

Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου (82΄Μανωλάς), Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης (82΄Μοδέστο), Αμπντούν (71’ Φετφατζίδης), Λυκογιάννης (60΄Τάτος), Τζεμπούρ, Μήτρογλου (71΄Μιραλάς).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports