Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Χρήστος Σκούρτης παρέδωσε τον εξοπλισμό στη Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκίμμης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Χρήστος Σκ...

Χρήστος Σκούρτης: «Θύλακες Πολιτισμού, οι Φιλαρμονικές μας»

παραλαβής της ΠΙΝ του έργου: «Προμήθεια εξοπλισμού Φιλαρμονικών Κέρκυρας», το οποίο αφορά της Β υποέργο για «στολές, επωμίδες και πηλήκια», μετέβησαν στη Λευκίμμη, όπου παρέδωσαν στη Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκίμμης 15 χειμερινές στολές και 50 επωμίδες – κορδόνια.

Τον εξοπλισμό εκ μέρους της Φ.Ε.Λ παρέλαβε η ταμίας του Δ.Σ της Φιλαρμονικής, Καλλιόπη Βλάσση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σκούρτης, σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε μεταξύ των άλλων:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού Φιλαρμονικών Κέρκυρας» που παραλάβαμε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας, να παραδώσουμε το υλικό με το οποίο θα ανανεωθεί ο εξοπλισμός της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκίμμης και συγκεκριμένα ο εξοπλισμός ο σχετικός με τις στολές. Θέλω να πιστεύω ότι σε εύθετο χρόνο θα μπορέσουμε να παραδώσουμε και τον εξοπλισμό το σχετικό με τα όργανα, που είναι πολύ σημαντικός για τον εκσυγχρονισμό της Φιλαρμονικής..

Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε το σημαντικό έργο που επιτελούν οι Φιλαρμονικές μας, αυτοί οι θύλακες πολιτισμού, όπου διδάσκονται - δωρεάν - τα παιδιά μας μουσική παιδεία και εκπαίδευση και ερχόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλουν.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι εποχές που αντιμετωπίζει η χώρας μας είναι εξόχως δύσκολες και αντίξοες αλλά θεωρώ ότι, ειδικά η Κέρκυρα, οφείλει να επενδύει στον πολιτισμό και πολύ περισσότερο στη μουσική, ως συνέχεια της πλούσιας μουσικής παράδοσης του τόπου μας.

Πολύ περισσότερο σήμερα που ο πολιτισμός μπορεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής των τοπικών κοινωνιών και να αποτελέσει θετική διέξοδο για την ενασχόληση της νεολαίας και για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μας.

Είμαι σίγουρος ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα και αυτό χάρη στην αγάπη και τον ενθουσιασμό όλων αυτών των ανθρώπων, που περιβάλλουν την Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκίμμης και με την ευκαιρία να διαβεβαιώσω ότι η Π.Ε Κέρκυρας και η Π.Ι.Ν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν ανάλογες πρωτοβουλίες».

Από την πλευρά της η Ταμίας της Φ.Ε.Λ, Καλλιόπη Βλάσση, επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παράδοση του εξοπλισμού των στολών στη Φιλαρμονική μας, είναι μια πολύ σημαντική δράση της Π.Ι.Ν και ευελπιστούμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας, που θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκίμμης, με την παραλαβή και των μουσικών οργάνων».

 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ...

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture