Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Απόψε η "πρώτη" του Παναιγιάλειου (18.00)

Απόψε η "πρώτη" του Παναιγιάλε...

Ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι παρόντες στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου

Την πρώτη της προπόνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα (6μ.μ.), στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου, η ομάδα του Παναιγιαλείου. Το παρόν στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν 17 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δώδεκα είναι… παραμένοντες μετά τη συμφωνία ανανέωσης που επήλθε με την προσωρινή διοικούσα επιτροπή του συλλόγου και οι υπόλοιποι θα είναι τα πρώτα νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο θα είναι οι «παλιοί» Ι. Μπαλτιμάς, Κ. Θεοφανόπουλος, Δ. Αγουρίδης, Κ. Δαλιάνης, Ι. Γκοτσούλιας, Δ. Σανδραβέλης, Π. Παπαδόπουλος, Χ. Ρέλλας, Ν. Διαμαντόπουλος, Β. Μπούνας, Αλ. Μπουλούμπασης και Ευθ. Αργυρόπουλος.

Σε ό,τι αφορά τα νέα πρόσωπα της ομάδας αυτά είναι οι: Αν. Παπαχρήστου, Στ. Χριστοδουλόπουλος, Αλ. Λαλαής, Σούλης και Γ. Παπαδόπουλος.

Ο πρώτος αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη μεταγραφή της ομάδας, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε ο Κουρμπανάς από τις δοκιμές που έκανε και θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για το ποιοί θα υπογράψουν στην Αιγιώτικη ομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters