Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Τρεις Πατρινοί αθλητές στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Badminton στην Σερβία

Τρεις Πατρινοί αθλητές στο Βαλκανικό πρω...

Μαντούκα, Κουβεριανός, Καρατζά ξεκίνησαν προετοιμασία

Ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία των επίλεκτων αθλητών μπάντμιντον της Πάτρας που θα συμμετέχουν με την εθνική ομάδα στους Βαλκανικούς αγώνες 27-30 Αυγούστου στo Καράτας της Σερβίας. Ο προπονητής της ΝΕΠ Γιώργος Μπονέλης μαζί με τους αθλητές της κατηγορίας κάτω των 15 χρονών Μαντούκα Ηλιάννα (ΝΕΠ), Κουβεριανό Λάμπρο (Απολλώνιος Πατρών) και Καρατζά Χρήστο (ΝΕΠ) θα αναχωρήσουν για το Σιδηρόκαστρο Σερρών 19 Αυγούστου οπού εκεί 20-26 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές.

Το πρώτο κομμάτι πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα 1-7 Ιουλίου.

Από εκεί θα αναχωρήσουν οδικώς για την Σερβία οπού θα πραγματοποιηθούν και οι Βαλκανικοί αγώνες. Προπονητές της εθνικής ομάδας θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της ΝΕΠ Μπονέλης Γιώργος μαζί με τον Κιουμουρτζίδη Βασίλη προπονητή του Ρούπελ Σιδηροκάστρου.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΕΑΠ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου ΕΑΠ Πατρών καθώς οι εγκαταστάσεις οπού προπονούνται οι αθλητές του Badminton έχουν κλείσει για το καλοκαίρι.

Επίσης στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Δ. Tόφαλος είναι προσωρινά ακατάλληλος και αναμένεται η νέα διοίκηση να προχωρήσει στην επισκευή της οροφής. Έτσι χωρίς αυτή την βοήθεια οι αθλητές δεν θα μπορούσαν να προπονηθούν για τους συγκεκριμένους αγώνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters