Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πρωταθλήτρια η Ελληνική Αστυνομία, στο πρωτάθλημα μπάσκετ Επαγγελματικών Τάξεων (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πρωταθλήτρια η Ελληνική Αστυνομία, στο π...

Επικράτησε των Εκπαιδευτικών 73-64 - Πολυτιμότερος ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος

Ακόμη ένα τουρνουά μπάσκετ επαγγελματικών τάξεων ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στα πλαίσια των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει το Τμήμα Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πατρέων, κατά το οποίο συμμετείχαν 23 ομάδες (400  αθλητών –εργαζομένων). Στον τελικό που έγινε, στο Δημοτικό κλειστό γήπεδο της Παν. Αλεξιώτισσας, μετά από έναν συναρπαστικό και αμφίρροπο αγώνα με συνεχής ανατροπές, πρωταθλήτρια ομάδα για το 2012 είναι η Ελληνική Αστυνομία που επικράτησε των Εκπαιδευτικών με 73-64.  

Κατά την διάρκεια του  ημιχρόνου έγινε και ο καθιερωμένος διαγωνισμός τριών πόντων όπου μεταξύ 15 διαγωνιζόμενων νικητής αναδείχτηκε ο παίκτης της «Ελληνικής Αστυνομίας» Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος.

Ο τελικός έγινε σ’ ένα γεμάτο γήπεδο με  πολλούς φίλους των δύο ομάδων και παραγόντων του τοπικού μπάσκετ καθώς και όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε εκδήλωση που  βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες για την συμμετοχή τους και παρέλαβαν αναμνηστικά  δώρα, όπως η ΕΣΚΑΗ , ο Σύνδεσμος Διαιτητών – Κριτών και ο βετεράνος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Γεώργιος Σκροπολίθας για την βοήθεια τους στη διοργάνωση.

Ιδιαίτερη εντύπωση και συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση από τον βοηθό Δημάρχου και υπεύθυνο για τα αθλητικά Ν. Κωστόπουλο της ομάδας του ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο Πάτρας. Ο κ. Κωστόπουλος εξήρε την συμμετοχή και την προσπάθεια αυτών των παιδιών τονίζοντας ότι ο Δήμος της Πάτρας είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες, ενώ κλείνοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της διοργάνωσης και των ευκαιριών που πρέπει να δίνονται στους εργαζόμενους ώστε να βρίσκουν διεξόδους στην άθληση, τους ευχαρίστησε όλους επισημαίνοντας ότι θα είναι στο πλευρό των αθλητών - εργαζομένων σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Τα 10λεπτα: 11-22, 23-17, 24-15, 10-19.
Διαιτήτευσαν οι: Παναγιώτου, Κωνσταντινίδου, Καμήτσος.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ (Κόλλιας): Γεωργούλης 3, Σκροπολίθας 11, Κωστόπουλος 6, Δελάρτας 21, Δίπλαρος, Δενδής 6, Κόλλιας, Μηλιτσόπουλος 2, Παπαδόπουλος 12, Παπαγεωργάκης, Σταματόπουλος 4.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Χουντής): Μπακόπουλος, Κιάφας, Κορτέσης 12, Β. Χριστοδουλόπουλος 9, Τασιούλας, Λιόλιος 2, Αθανασακόπουλος 7, Θανόπουλος 5, Δ. Χριστοδουλόπουλος 14, Ανδρουτσόπουλος 1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters