Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία ανάλαφρη Γαλλική γαστρονομική κομεντί στις οθόνες των Στερ στη Βέσο Μάρε

Μία ανάλαφρη Γαλλική γαστρονομική κομεντ...

Από σήμερα παίζεται η ταινία «Ο Σεφ και ο σεφ του» με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Ζαν Ρενό

Μία γαστρονομική κομεντί Γαλλικής παραγωγής με γνωστούς πρωταγωνιστές όπως ο συμπαθής Γάλλος σταρ Ζαν Ρενό, με τίτλο «Comme un Chef-Ο Σεφ και ο σεφ του» σε σκηνοθεσία Ντανιέλ Κοέν, προβάλλεται από σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Τζάκι είναι λάτρης της υψηλής κουζίνας. Είναι αυτοδίδακτος, πολύ ταλαντούχος αλλά και εξαιρετικά πεισματάρης. Ο διάσημος σεφ Αλεξάντρ Λαγκάρντ (Ζαν Ρενό) είναι σε διαμάχη με τον Στάνισλας Μάτερ, τον νέο διευθυντή του ομίλου που διευθύνει το εστιατόριό του, Cargo Lagarde.

Ο Μάτερ δολοπλοκεί προκειμένου να τον κάνει να χάσει ένα αστέρι στον επόμενο Επίσημο Οδηγό Εστιατορίων, ώστε να τον αντικαταστήσει με κάποιον νεότερο και πιο «σύγχρονο» σεφ, ο οποίος ασπάζεται τη χημική, «μοριακή» και πιο υγιεινή κουζίνα που αποφέρει πολύ περισσότερα χρήματα. Ο Στάνισλας Μάτερ ξεκινά απολύοντας ένα-ένα τα μέλη της ομάδας του Λαγκάρντ. Το χειρότερο όμως, είναι ότι ο Λαγκάρντ αρχίζει να ξεμένει από ιδέες για το νέο του μενού, το οποίο πολύ σύντομα θα έρθουν να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν οι κριτές του Οδηγού... Ο Αλεξάντρ θα αρχίσει τότε να αναζητά απεγνωσμένα έναν βοηθό μάγειρα που θα του δώσει λύσεις  ώστε να ανταπεξέλθει με τα δύο γεύματα που καλείται καθημερινά να σερβίρει το εστιατόριο. Και τότε, σε μια περίεργη στροφή της τύχης, θα γνωρίσει τον Τζάκι.

Το σενάριο και σκηνοθεσία είναι του Ντανιέλ Κοέν ενώ εκτός του Ζαν Ρενό πρωταγωνιστούν οι Μίκαελ Γιουν, Ραφαέλ Αγκογιέ και Ζουλιέν Μποισελιέ. Να σημειώσουμε ότι ο 64χρονος Ζαν Ρενό έχει γεννηθεί στην Καζαμπλάνκα από Ισπανούς γονείς και μία από τις πρώτες ταινίες του ήταν το υπέροχο «Απέραντο Γαλάζιο» του Λικ Μπεσόν το 1987 που είχε γυριστεί στην μαγευτική Αμοργό. Ο Ρενό έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές Χολυγουντιανές παραγωγές όπως το «Leon», τον «Κώδικα Ντα Βίντσι» και το «Ronin».

Η εταιρεία διανομής Village Films με αφορμή την έξοδο της ταινίας πραγματοποίησε πρόσφατα μία ειδική αβάντ πρεμιέρ στον δροσερό χώρο του θερινού σινέ Αίγλη στο Ζάππειο όπου έδωσαν το παρών έδωσαν γνωστοί ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και γνωστά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσα τους ήταν και ο τηλεπαρουσιαστής του Mtv Greece, ο γοητευτικός Γιώργος Σατσίδης.

Μετά το τέλος της προβολής οι καλεσμένοι της Village δοκίμασαν τις γαστριμαργικές προτάσεις του σεφ του εστιατορίου, Αίγλη Garden.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture