Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αυστριακοί επενδυτές στον Σαμαρά για το "φιλέτο" της ΕΒΟ Αιγίου

Αυστριακοί επενδυτές στον Σαμαρά για το ...

Θέλουν να "ανοιχτούν" και στην ιδιωτική αγορά

Στο πλαίσιο των ιδιωτικοποιήσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα που προωθεί η Κυβέρνηση εξετάζεται και το ενδεχόμενο αποκρατικοποίησης της ΕΒΟ Αιγίου. Το σενάριο αυτό είναι πιθανό και σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκφραστεί ενδιαφέρον αγοράς από όμιλο Αυστριακών επιχειρηματιών που εκτός από το εργοστάσιο της ΕΒΟ Αιγίου, έχουν εκφράσει αντίστοιχο ενδιαφέρον και για την ΠΥΡΚΑΛ.

Εκπρόσωποι του Ομίλου έχουν ήδη συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει εμφανιστεί θετικός στις προθέσεις αυτές.

Οι Αυστριακοί, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως απ' την εφημερίδα "Πελοπόννησος", γνωρίζουν άριστα την υλικοτεχνική υποδομή των δύο εργοστασίων και τις δυνατότητες παραγωγής που έχουν. Πρόθεση τους είναι, εφόσον ευοδωθεί η αγορά των δύο μονάδων, να ανοιχτούν σε χώρες όπου επιτρέπεται η οπλοκατοχή (ιδιωτικές πωλήσεις) και όχι τόσο σε συμφωνίες με κράτη.

Οι επιχειρηματίες δεν σκέπτονται να αλλάξουν τις γραμμές παραγωγής σε ΕΒΟ - ΠΥΡ­ΚΑΛ. θα ρίξουν το βάρος στη διεύρυνση των πωλήσεων και στον εκσυγχρονισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι των επενδυτών θα βρίσκονται σήμερα στην Πάτρα για επαφές με στελέχη της ΕΒΟ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά