Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Λευκή ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Μαγιόρκα

Λευκή ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Μαγιόρκα

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιστρέφει αύριο στην Ελλάδα.

Στον τελευταίο φιλικό αγώνα του επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος της Μαγιόρκα 0-0. Το σκορ αντιμετωπίζει την εικόνα της αναμέτρησης, αφού ο ρυθμός ήταν μεν γρήγορος αλλά οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία κι έτσι ούτε πολλές φάσεις δημιουργήθηκαν, ούτε ευκαιρίες χάθηκαν.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε την εικόνα του φιλικού με τη Τσβόλε, όμως απέναντί του στάθηκε μια ομάδα ανώτερου επιπέδου και σαφώς πιο ποιοτική.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας, και θα μπορούσαν να σκοράρουν με τον Αθανασιάδη στο 21΄, όταν από εξαιρετική θέση ο Έλληνας επιθετικός δεν «σημάδεψε» σωστά και η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Μαγιόρκα ανέβασε την απόδοσή της μετά το πρώτο ημίωρο, χωρίς ωστόσο να έχει μεγαλύτερη κατοχή μπάλας ή να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γλύκου.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Δώνης δεν χρησιμοποίησε καθόλου τους διεθνείς Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Μαλεζά και Σταφυλίδη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιστρέφει αύριο στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters