Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παραμύθια της Νερομάνας: Αφήγηση για τις «Ιστορίες σοφίας που ισορροπούν σε μια κλωστή»

Παραμύθια της Νερομάνας:  Αφήγηση για τι...

Απο τον Γιώργο Ευγενικό

Σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου, στις 7:00 μ.μ. στην Αγία Παρασκευή στην Κρήνη θα γίνει δημιουργηθεί εργαστήρι για παιδιά και μεγάλους για να πλάσουμε πυλό.

Ο Γιώργος Ευγενικός θα κάνει μια αφήγηση για

«Ιστορίες σοφίας που ισορροπούν σε μια κλωστή»

Ιστορίες από τη λαϊκή παράδοση  που η αλήθεια τους και ο χρόνος μετέτρεψαν σε σοφία… άραγε θα βρούμε στα μονοπάτια της σοφίας  τις δικές μας απαντήσεις. Μια ματιά είναι αρκετή για να αναγνωρίσεις τον έρωτα ή μήπως δύο;  Θα φτάσουμε επιτέλους ή θα ισορροπήσουμε σε  μια κλωστή; Ποια είναι η σοφία όλου του κόσμου;

Μουσικά θα συνοδεύουν ο Σάκης Μπονέλης, κιθάρα και ο Νίκος Φορλίδας , κρουστά

Ο Γιώργος Ευγενικός  είναι ηθοποιός, αφηγητής, σύμβουλος αφήγησης, εκπαιδευτής, διευθυντής της “Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης” στην Αθήνα και  καλλιτεχνικός διευθυντής του «Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών» και του «Κέντρου Αφηγηματικής Τέχνης».  Αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης-Κάρολος Κουν και έχει παίξει σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων από το 1988 έως σήμερα σε θέατρα όλης της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Το 1997 τιμήθηκε με το βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ θεάτρου και αφήγησης. Το 2000 εντάχτηκε στο εκπαιδευτικό δυναμικό του ΚΕΘΕΑ ως επιμορφωτής θεάτρου της θεραπευτικής κοινότητας “Νόστος” λαμβάνοντας παράλληλα εκπαιδευτική κατάρτιση για την εκπαίδευση ειδικών ομάδων. Διετέλεσε μέλος του Steering Group του ευρωπαϊκού οργανισμού Federation of European Storytelling (FEST). Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε καλλιτεχνικά και επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες. Σχεδιάζει και υλοποιεί σε όλη την Ελλάδα, εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικές και παιδιά, με θεματικούς άξονες το παραμύθι και την  αφηγηματική τέχνη,   σε Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Λέσχες αφήγησης, Σχολεία, Φεστιβάλ, Ιδρύματα κ.αλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture