Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πινγκ Πονγκ: Κωστακιώτης και Αθανασοπούλου αναχωρούν για τους Παγκόσμιους παιδικούς Αγώνες

Πινγκ Πονγκ: Κωστακιώτης και Αθανασοπούλ...

Την αποστολή θα συνεδευσει ο πατρινός Ομοσπονδιακός Μιχάλης Κατσικαδέλης

Τη Δευτέρα αναχωρεί για το Daegu της Κορέας η αποστολή του Δήμου Πατρέων που θα πάρει μέρος στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, με τη συμμετοχή διάφορων αθλημάτων, μεταξύ των οποίων και η Επιτραπέζια Αντισφαίριση.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 12 εώς 17 Ιουλίου και την ομάδα αποτελούν ο Κωστακιώτης Γιάννης του ΑΟ Παγώνα και η Αθανασοπούλου Χριστίνα των ΠΑΛ Φοινίκων Πάτρας, οι οποίοι είναι αθλητές του Κλιμακίου Επιλέκτων Δυτικής Ελλάδος, με διακρίσεις στο ενεργητικό τους, που επιλέγησαν μετά από διαδικασία αγώνων κατάταξης, για να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη διοργάνωση.


Συνοδός των αθλητών θα είναι ο Ομοσπονδιακός Προπονητής του Κλιμακίου της Πάτρας και υπεύθυνος επιμόρφωσης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., κύριος Κατσικαδέλης Μιχάλης, που είναι έμπειρος σε αποστολές στο εξωτερικό, αφού έχει συμμετάσχει ως προπονητής Εθνικών Ομάδων σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να αγωνιστούν σε μια μεγάλη διοργάνωση που θα τους προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η 3η φορά που το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης πέρνει μέρος στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες.

Η αρχή είχε γίνει στη Πάτρα το 2003 όπου υπήρχε πολυπληθής εκπροσώπιση λόλω εντοπιότητας, ενώ και το 2006 στη Μπανγκόγκ το πιγκ-πογκ συμμετείχε με δύο αθλήτριες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters