Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κατάμεστο το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας στη χθεσινή συναυλία του Μάριου Φραγκούλη

Κατάμεστο το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας στη...

Ο αγαπητός τραγουδιστής χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό ανάμεσα στο οποίο ήταν και ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός τενόρος Μάριος Φραγκούλης κατά τη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας του που έδωσε, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, στο Αρχαίο Ωδείο, σηματοδοτώντας την έναρξη των καλοκαιρινών εμφανίσεων του σε όλη την Ελλάδα, με τίτλο «Με ανοιχτά φτερά».

Το Αρχαίο Ωδείο γέμισε χθες ασφυκτικά από κόσμο και ιδίως από γυναίκες που έσπευσαν να απολαύσουν το πρόγραμμα του Μάριου Φραγκούλη που σημειωτέον ότι για πρώτη φορά ήταν αποκλειστικά ελληνικού ρεπερτορίου.

Με το δικό του μοναδικό τρόπο και την υπέροχη φωνή και σκηνική του παρουσία, ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει τη νεότερη ελληνική μουσική και έχουν ταυτιστεί με την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μαρκόπουλος ενώ από το πρόγραμμα της όμορφης βραδιάς συναυλίας δεν έλειψαν και κομμάτια πιο σύγχρονων συνθετών όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και από δημιουργούς της νέας γενιάς.

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς με τη σύζυγο του Μαριλένα, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νίκος Μακρής, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σιγαλός και Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, ο πρόξενος του Λουξεμβούργου Γιώργος Λαγοπαναγιωτόπουλος,  η δημοτική σύμβουλος Μαριάννα Σταματιάδου, το ζεύγος Σπύρου και Νανάς Δούκα, η πρόεδρος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Νανά Πατρώνη, ο δικηγόρος Γιώργος Βγενόπουλος, η αρχιτέκτων-μηχανικός Μαρία Κουρμπανά, ο πολιτιστικός σύμβουλος του 31ου Φεστιβάλ Πάτρας-Θεσμός Αρχαίου Δράματος Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος, κ.α.

Ο Μάριος Φραγκούλης πραγματικά με «Ανοιχτά φτερά», με καλοκαιρινή διάθεση χάρισε μέσα από τη μουσική του ψυχική ανάταση αλλά και όμορφα συναισθήματα στο Πατρινό κοινό που τον αποθέωσε. Πολλοί ήσαν αυτοί που μετά έσπευσαν στα παρασκήνια για να συγχαρούν από κοντά τον καλλιτέχνη και να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του είναι αύριο Τετάρτη 4 Ιουλίου το κηποθέατρο του Παπάγου στην Αθήνα.

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture