Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Αγώνας Παλαιμάχων Ολυμπιακού- Παλαιμάχων Λευκίμμης Κέρκυρας

Αγώνας Παλαιμάχων Ολυμπιακού- Παλαιμάχων...

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


Την επίσκεψη των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής. Η ομάδα των παλαιμάχων βρέθηκε στο νησί για να δώσει φιλικό αγώνα κόντρα στους παλαίμαχους της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης το πρωί της Κυριακής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.


Στο Δημαρχείο βρέθηκαν για να ευχαριστήσουν το Δήμαρχο για την συμπαράστασή του οι Γιούτσος, Στεφανάκος, Γκαβέζος, Γκαϊτατζής, Τσαλουχίδης, Καραβίτης και άλλοι.

Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας ζήτησε από όλους ένα θερμό χειροκρότημα για τον Γ. Τρεπεκλή και στη συνέχεια δήλωσε την ικανοποίηση των παλαιμάχων άσων των γηπέδων για τη διοργάνωση – μήνυμα κατά των ναρκωτικών.

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας δήλωσε ότι μέσα από τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στέλνουμε το μήνυμα για μια κοινωνία ελεύθερη από εξαρτήσεις και δίνουμε παράδειγμα στη νέα γενιά για δημιουργικές διεξόδους. Ο κ. Τρεπεκλής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παλαίμαχους για την επίσκεψή τους και εκδήλωσε για μια ακόμη φορά την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Την Κυριακή ο Δήμαρχος Γ. Τρεπεκλής παραβρέθηκε στο γήπεδο της Λευκίμμης για να απολαύσει τον αγώνα ποδοσφαίρου παλαιμάχων Ολυμπιακού – παλαιμάχων Λευκίμμης και μάλιστα έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα μαζί με τον Νίκο Γιούτσο, παλιά μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού.
Το ευχαριστώ των παλαιμάχων ήρθε με την απονομή στο Δήμαρχο Γιάννη Τρεπεκλή αναμνηστικού κυπέλλου, δια χειρός του μεγάλου Μίμη Στεφανάκου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters