Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Τζουραμάνης: Να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση Σκιαθά

Α. Τζουραμάνης: Να διερευνηθεί σε βάθος ...

Ο επικεφαλής της παράταξης “Πρωτοβουλία Πάτρας” ζητά από τον δήμαρχο να ζητήσει συγγνώμη

Την πλήρη και σε βάθος διαλεύκανση της υπόθεσης του Πολιτιστικού Οργανισμού της Πάτρας, ζητά με δήλωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων και Επικεφαλής “Πρωτοβουλία Πάτρας” Ανδρέας Τζουραμάνης. Παράλληλα, καλεί τον δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή να ζητήσουν συγνώμη από την πόλη.

Η δήλωση Τζουραμάνη έχει ως εξής:

«Κατά την χθεσινή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο επί του μείζονος  θέματος  που έχει προκύψει σχετικά με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, απουσίαζα για προσωπικούς και εκπαιδευτικούς λόγους στην Αθήνα. Επειδή η “Πρωτοβουλία Πάτρας” λέει πάντοτε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς εμπάθεια αλλά όπως ακριβώς τα πιστεύει, θα θέλαμε να δηλώσουμε απερίφραστα  ότι η υπόθεση αυτή δεν θα πρέπει να κλείσει εδώ.

Θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος και να έρθει στο φως της Πατραϊκής κοινωνίας οποιαδήποτε μη νόμιμη ενέργεια που φέρεται να έχει διαπραχθεί και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες όποιον κι αν αφορούν, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται.

Έλαβα χθες πλήρη γνώση από τους εργαζομένους στον Πολιτιστικό Οργανισμό των καταστάσεων που επικρατούσαν εντός των τειχών του  και άκουσα πρωτοφανή πράγματα. Κάθε δημότης πρέπει να μάθει την αλήθεια. Ως δημοτικός Σύμβουλος ζητώ ευθαρσώς πλήρη έλεγχο του Πολιτιστικού Οργανισμού από τις θητείες των προηγούμενων Δημάρχων έως σήμερα.

Παράλληλα θα πρέπει ξεκάθαρα ο Δήμαρχος κ. Δημαράς και όλη η Δημοτική Αρχή να ζητήσουν συγνώμη σε κάθε δημότη, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους γι’ αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας. Οφείλουν επίσης να ζητήσουν συγνώμη και από την παράταξη μας, που προσπάθησε πολλές φορές να τους πει εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, να πάψουν να νομίζουν ότι όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον τους και ότι φέρουν τη μοναδική αλήθεια και επιτέλους να ακούσουν τις τοποθετήσεις μας που μοναδικός τους γνώμονας ήταν, είναι και θα είναι το συμφέρον και η πρόοδος της πόλης μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις