Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Euro 2012: Δύο αγώνες στο «στόχαστρο» της UEFA για ρατσιστικά συνθήματα

Euro 2012: Δύο αγώνες στο «στόχαστρο» τη...

Ισπανία-Ιταλία και Ρωσία-Τσεχία

Η UEFA ανακοίνωσε σότι θα ερευνήσει τις καταγγελίες για εκφώνηση ρατσιστικών συνθημάτων στη διάρκεια των αναμετρήσεων Ισπανία-Ιταλία και Ρωσία-Τσεχία. «Ύστερα από τη νέα, ανεξάρτητη πληροφορία σήμερα, αναφορικά με τις δύο υποθέσεις καταγγελιών για ρατσιστικά συνθήματα στους αγώνες Ισπανία-Ιταλία και Ρωσία-Τσεχία, η UEFA διενεργεί περαιτέρω έρευνες» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας και συμπληρώνει: «Όμως, δεν έχει κινηθεί κάποια πειθαρχική διαδικασία σε αυτή τη χρονική στιγμή».

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ιταλός επιθετικός, Μάριο Μπαλοτέλι, ήταν ο «στόχος» ρατσιστικών συνθημάτων στη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα με την Ισπανία στο Γκντανσκ για τον Γ΄ όμιλο, ενώ ο Τσέχος αμυντικός, Τέοντορ Γκέμπρε Σελασιέ, δήλωσε ότι είχε «παρατηρήσει» ρατσιστικά συνθήματα με αποδέκτη τον ίδιο στη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Παρασκευής με τη Ρωσία στο Βρότσλαβ για τον Α΄ όμιλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν κατατέθηκαν στην UEFA επίσημες διαμαρτυρίες από την Ιταλία ή την Τσεχία, ενώ η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία βρίσκεται σε κατάσταση επαγρύπνησης για ρατσιστικά συμβάντα στη διάρκεια της τελικής φάσης του EURO 2012 (8 Ιουνίου-1 Ιουλίου).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters