Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Euro 2012: Ξεκαθαρίσματα! Κοντράρονται Πολωνία-Ρωσία (21.45)

Euro 2012: Ξεκαθαρίσματα! Κοντράρονται Π...

Οι παίκτες του Φράντισεκ Σμούντα δεν έχουν πολυτέλεια για απώλεια βαθμών

Ιδιαίτερα καθοριστική για την πρόκριση στα προημιτελικά του EURO 2012, είναι η σημερινή (21:45) αναμέτρηση των συνδιοργανωτών Πολωνών, που στο πλαίσιο του 2ου ομίλου θα υποδεχθούν τη Ρωσία. Μετά την ισοπαλία 1-1 με την εθνική Ελλάδας, οι παίκτες του Φράντισεκ Σμούντα δεν έχουν πολυτέλεια για απώλεια βαθμών, αν και υπό προϋποθέσεις ενδεχόμενη ισοπαλία, δεν αποκλείεται να τους βολεύει.

Οι Πολωνοί έχουν το πλεονέκτημα ότι θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα του αγώνα της Ελλάδας με την Τσεχία και κατά συνέπεια θα ξέρουν τι θέλουν απ την αναμέτρηση με τους Ρώσους, που εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα με το εμφατικό 4-1 επί των Τσέχων.
Ο Πολωνός ομοσπονδιακός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με ιδιαίτερα αμυντικούς προσανατολισμούς και σύστημα 4-4-1-1, με τους Ομπρανιάκ και Λεβαντόφσκι στην επίθεση.

Μπροστά στους περίπου 40.000 φίλους τους στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, οι Πολωνοί θα επιδιώξουν να κρατήσουν τους Ρώσους μακριά από την εστία του Τίτον και να εκμεταλλευθούν τις όποιες αντεπιθέσεις μπορέσουν να δημιουργήσουν.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Ντικ Αντβοκαατ, θέλουν να πάρουν την νίκη, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και με βάση όσα έδειξαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα, είναι το απόλυτο φαβορί για την νίκη.

Πιθανές συνθέσεις:
ΠΟΛΩΝΙΑ (Φράντισεκ Σμούντα, σύστημα 4-4-1-1): Τίτον, Πίζεκ, Βασιλιέφσκι, Περκίς, Μπένις, Μπλαζικόφσκι, Πολάνσκι, Μουράβσκι, Γκροζίτσκι, Ομπρανιάκ, Λεβαντόφσκι.
ΡΩΣΙΑ (Ντικ Αντβοκαατ, σύστημα 4-3-3): Μαλαφέγεφ, Ανιούκοφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ, Ντενίσοφ, Σιρόκοφ, Ζιριάνοφ, Τζαγκόεφ, Αρσάβιν, Κερζάκοφ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters