Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Σκοποβολή: Η ΕΣΑΚ σε αγώνες στα Γιάννενα

Σκοποβολή: Η ΕΣΑΚ σε αγώνες στα Γιάννενα

Στον πρωταθληματικό αγώνα σκοποβολής πιστολιού της Β ζώνης, επιπέδου II του ΣΚ.Ο.Ι

Ένας πολύ όμορφος αγώνας διεξήχθη στα Γιάννενα, περνώντας πλέον στην ιστορία της ελληνικής πρακτικής σκοποβολής. Σε ένα  πολύ όμορφο και λειτουργικό σκοπευτήριο, όπως αυτό του ΣΚΟΙ στην Κληματιά Ιωαννίνων, ανάμεσα σε πολλούς και καλούς σκοπευτές από όλη την Β’ σκοπευτική ζώνη της χώρας, παρευρέθηκε και  συμμετείχε και η πατρινή  ομάδα  σκοποβολής του σκοπευτικού σωματείου της ΕΣΑΚ (Ελληνική Σκοπευτική Ακαδημία).

Ο αγώνας ήταν  γρήγορος και συναρπαστικός, τα στάδια καλοσχεδιασμένα, τεχνικά και ενδιαφέροντα, με αποτέλεσμα η ώρα να περάσει όμορφα, γρήγορα και ευχάριστα, χωρίς να το πολυκαταλάβουν οι συμμετέχοντες αθλητές – σκοπευτές. Αθλητές της σκοποβολής από Γιάννενα, Βόλο, Θεσσαλονίκη και αλλού, συμμετείχαν σε έναν άψογο από όλες τις πλευρές αγώνα.

Οι πατρινοί σκοπευτές της ΕΣΑΚ, αλλά και των άλλων σωματείων που συμμετείχαν στον αγώνα, στο τέλος του μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον ΣΚΟΙ, τον Πρόεδρο του Παπαδήμα Λάμπρο, την γραμματεία του αγώνα, όλους τους ανθρώπους του ΣΚΟΙ, τους συμμετέχοντες αθλητές, τον αγωνάρχη και την διοίκηση πεδίου.

Η Ελληνική Σκοπευτική Ακαδημία, είναι ένα δραστήριο σκοπευτικό σωματείο όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά περιφερειακά και πανελλαδικά και στον χθεσινό αγώνα ανανέωσε το ραντεβού της για τον επόμενο πρωταθληματικό αγώνα του ΣΚΟΙ Ιωαννίνων όποτε αυτός και αν γίνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters