Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταχειροκροτήθηκε η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας στη Νάουσα

Καταχειροκροτήθηκε η Πολυφωνική Χορωδία ...

Και νέο SOLD OUT για την Πολυφωνική

Επέστρεψε από τη Νάουσα, η 60μελής ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, όπου έλαβε μέρος στην 4η Συνάντηση Χορωδιών που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Φίλων του Ωδείου ‘’Αριστοτέλης’’, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλεως, το βράδυ του Σαββάτου. Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό της Νάουσας για τις ερμηνείες της, παρουσίασε τα έργα: AVE MARIA, του GIULIO CACCINI, σε επεξεργασία: PATRICK M. LIEBERGEN [Solo soprano: Ήρα Ζέρβα, Φλάουτο: Γιάννης Βαρδάκης],

WALDESNACHT, του JOHANNES BRAHMS, ELI!ELI!, του GYORGY DEAK- BARDOS, EXULTATE DEO, του ALESSANDRO SCARLATTI,

ΤΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, του ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΠΑ [Solο: Χρύσα Πανταζοπούλου-Διονύσης Αρκαδιανός, Φλάουτο: Γιάννης Βαρδάκης, Κρουστά: Κώστας Κονδύλης], PRAISE HIS HOLY NAME [Negro Gospel] του KEITH HAMPTON, VARIOUS THEMES ON TRADITIONAL CAROL ‘’FA-LA-LA’’, σε επεξεργασία: CHUCK BRIDWELL [Κρουστά: Κώστας Κονδύλης] και ΜΕ ΤΟ ΛΥΧΝΟ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ, του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ [Στίχοι: Οδυσσέας Ελύτης], σε εναρμόνιση ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΚΑΛΑ.

Τη ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ διηύθυνε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μο Σταύρος Σολωμός. Πιάνο έπαιξε η Λούση Χριστοδούλου.

Νέο SOLD OUT για την Πολυφωνική

Μέσα σε μερικές ώρες την περασμένη Δευτέρα, διετέθησαν όλες οι αριθμημένες προσκλήσεις, για το 2ο συναυλιακό αφιέρωμα στον διάσημο Αργεντινό συνθέτη ΑΣΤΟΡ ΠΙΑΤΣΟΛΑ.

Η συναυλία, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο ‘’Απόλλων’’, το Σάββατο 26 Μαΐου, στις 8.30 το βράδυ, με τη συνεργασία του ‘’NUEVO SIETE ENSEMBLE’’ [Διεύθυνση: Χάρης Πεγιάζης] και με τη συμμετοχή της ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού] και στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Σχολής Ελεύθερων Μουσικών Σπουδών ‘’Mousikorama’’ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ. Χορηγός: Εμπορική Τράπεζα.

Παράλληλα το Σάββατο [19.11.12] το βράδυ, στις 8, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ‘’Τόλης Νομικός’’ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Κορίνθου 280- Γούναρη], η 2η συναυλία του ΑΧΑΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ του Οργανισμού, με τη συμμετοχή καθηγητών του Ωδείου αλλά και σπουδαστών των τάξεων Μέσης και Ανωτέρας Σχολής [πιάνο, βιολί, κλαρινέτο]. Είσοδος για το κοινό ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture